Ádám egy profi sípot vett. Előre szóltak egy kisgyerekes párnak, hogy menjenek odébb, mert őket itt meg fogják verni. Legalább tízen ütötték fejbe, és még a földön is kapott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na akkor most idézzük csak fel a hazugovics mondását ,,ők a kordonok mögé bújnak,, ki bújt ma a kordonok mőgé, hát a ,,sohanemhazudtam, de igazat meg véletlenül se mondó orbán viktor a hazugovics,,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
Meg kell hagyni, egy a füttyszó tényleg idegörlő, ha ott fujják az ember fülébe! De szégyenteljes azoknak az idős kormánypárti hivőknek a viselkedése, akik a közlekedési eszközön le akarnak ülni, esetleg csak bottal tudnak járnak, akiknek tiszteletet kellene adnunk... ocsmány szavakkal olyan "bátran" mentek a "füttyös" embernek, majd ha valamelyikük betalált, a másik ujjongva tapsolt... És csak azt kérdezem: milyen jogon?! Mert ők az idősebb jogán megparancsolták?! Én még letegezni sem merek 16 év körüli fiatalokat, nemhogy igy beszéljek velük?! Gondolom a gyerekeik, unokáik is látták...lesz mire emlékezniük köv. évben, vagy még több éven keresztül...
Bringás
Na ez aztán nagypályás idióta!
Ha beálltam volna a nyugger komcsik közé és elkezdek ordítozni, hogy Gyurcsány takarodj, biztos lett volna jelentkező, aki lekever egyet.
Itt a hülyét ütötték!
Ezt hívják provokációnak, aztán pedig még kérkedik is a hülyeségével. Ez épp olyan, mjnt a kerekes székes Padödö-s, aki ámult azon, hogy a felcsúti kisvasút nem akadálymentes!
Az is provokáció volt, mert a telefon és az internet korában már mindent ki lehet deríteni! Neki viszont kellett a feszültség gerjesztéséhez a műfelháborodás és a műsajnálat!
Yoda69
Minden tiszteletem Adame, bator cselekedett volt. okos otlet volt hogy vegig videozott, jo nehany nyugdijas komcsi trottyot beperelhet aki megutette ot, vagy tarsait. Azok 3 ev felfuggesztettre is szamithatnak, ugyanis a sipolas elfogadott velemeny nyilvanitas a jog szerint. Mivel akik vertek ot csoportosan kovettek el a buntettet komoly buntetesre szamithatnak. Adam javaslom Magyar Gyorgy udvedurral felvenni a kapcsolatot.
papa.49
A,,hős, bátor hazugovics,, hány kordon mögött próbálta túl kiabálni a fütyülést, legalább kettő kerítés volt, plusz a maszekőrzővédők!!!
egyvandor
@Yoda69: "... nyugdijas komcsi trottyot ..."
Szerinted itt húzódik a választóvonal Gorbán hívei és a demokraták között?
A suttyót sem parasztozzuk le.
Yoda69
@egyvandor: Termeszetesen nem akartam megbantani egy nyugdijas demokrata erzelmet sem. De latva ami a videon tortenik, hogy egy vedtelen embert korbevesz egy tomeg, tobbsegukben nem tul fiata, inkabb koezepkoru vagy annal is idosebb ember, es utlegelni kopkodni es rugdosni kezdi, kikelve onmagokbol, akik egyebkent lehet hogy normalis polgarok, hat asszem a "komcsi trotty" kifejezessel meg tul finom is voltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.