A fideszes politikust a 2006-os utcai zavargásokban megverték, a mostani fütyüléssel szerinte egy új időszak kezdődött ezzel, átléptünk egy határt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Méghogy Máriuszt a 2006-os utcai zavargásokban megverték! Hahaha... Olyan részeg volt, hogy esett-kelt! )
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bringás
Még emlékszem, hogy Kuncze Révész Mártíriusznak nevezte a megvert politikust és liberális nézete nem találta elítélendőnek Révész megverését!
human
@Bringás: És ahhoz mit szólsz, hogy az újságaitok percekkel hamarabb publikáltak egy atrocitásról, mint ahogy az megtörténhetett volna és ráadásul végül meg sem történt? Ennyi a fideszes banda és szennylapjainak hitelességéről.
Így menekülnek a 888 újságírói a kínos kérdések elől:
propeller.hu/itthon/3248410-888-nem-adta-kolcson-idogepet#v1728503
pbalage
@Bringás: "El nem tudom képzelni, hogy Franciaországban, Németországban előfordulhatna, hogy egy állami rendezvényen egy magán biztonsági cég motozza meg az embereket. Tudom, hogy ombudsmani döntés is született az ügyben, de szerintem ez egy olyan fokú jogsértés, amit duplán alá kell húzni, és a bizottsági jelentésben erre külön ki kell majd térni." (Révész Máriusz, 2006)
Az esze tokját kikaparták ennek a köcsögnek az összes többi sutyerákéval együtt.
eszegfu
Ugy itéli meg Révész, hogy "átléptünk egy határt" a füttyszóval?! Az persze rendjén van, hogy 2006-ban az akkori ellenzékkel együtt Révész is ott volt a tüntetők között, akik kukákat, autókat boritottak fel és gyujtottak meg. A rendőrség tette a dolgát, de mivel Révész "kekeckedhetett" velük, igy őt is megverték. A mostani ellenzék csupán sipokkal "tüntetett", erre a "drága" nyugdijasaink megverték őket... rendőrök meg sehol!!! Jó lenne, ha Révész Máriusz megmondaná: "hol van az a határ"... kettős mérce...
Mobil123
csak nem kaptál eleget a fejedre 2006-ban .
Nessy
Előfordul, hogy valakinek már fiatalabban is romlik a memóriája, de ennyire? Tisztelt Révész úr! Hány rendezvényen voltak szivesek kerepelni, fütyülni, tojással és egyebekkel dobálózni??
Ja, akkor önök voltak ellenzékbe!
A fejsérülése viszont rapid gyorsasággal gyógyult. Első nap totál bekötözött fejjel jelent meg a parlamentbe, második nap egy kis leukoplaszt is elég volt.
Lehet, hogy ebből következik a szelektív amnéziája?
tutajos
"pbalage
..Az esze tokját kikaparták ennek a köcsögnek az összes többi sutyerákéval együtt."
Tudta?
Így lett alkalmas Nemzeti Drótszámárügyi Kurmánybiztosnak !
"Na, ugye!"
Just look my avatar
"A fideszes politikust a 2006-os utcai zavargásokban megverték, ..."

Itt kezd sántítani a történet, mert arra a mai napig nincsen bizonyíték, hogy a zavargásokban verték meg Révész Mártíruszt.
Egyetlen bizonyítékként bemutatott valami, egy orvosi látlelet arról, hogy csúnyán összetörte magát.
Viszont azt, hogy valóban megverték volna, vagy a lépcsőn gurult le részegen, még ez a látlelet sm bizonyítja. A fidex eddigi hírhamisításait ismerve, nem kételkedem abban, hogy abban az esetben is a hangulat keltés céljából esett le a lépcsőn, vagy verette meg magát valamelyik párthoz közel álló kopasszal, esetleg a pártszékház biztonsági őrével.
-Szóval, egy ilyesfajta vélemény, ettől a faszitól nem igazán hiteles.
Manhattan
Méghogy Máriuszt a 2006-os utcai zavargásokban megverték! Hahaha... Olyan részeg volt, hogy esett-kelt! )
Mobil123
@Just look my avatar: Részeg volt és megnézte közelről milyen jártán támolyog.
quadrocopter
Nem véletlenül bicikliügyi előadó, ennyit tud.
RonaGyuri
Vannak ilyen legendák; Mártiriuszt megverték, Orbánnak meg oxfordi jogi diplomája van! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.