Győrkös István oroszpárti félkatonai szervezetet vezet. Ha valamikor, most szükség lett volna a kommandóra. De a rendőrök nem kérték a TEK segítségét. Valaki hibázott, és ez egy ember életébe került.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A szolgálatok nem fedezték fel a csoportot, vagy csupán fedezték a csoportot???
Hellcat
@Captain Blood: Akkor...most szerinted is a fidesz konkrétan feláldozott egy rendőrt azért hogy a jobbikot majd hozzáköthesse az esethez? Csak azért mert itt kekeckednek a fidesszel a jobbikosok a tákolmánymódosítás kapcsán?
Szókrakész
Nem érdekes, hogy mindig 60-70 és a halál közt nyugdíjasokat tartóztatnak le a rendszer és Orbán megdöntésének gyanújával?!?!
A múltkor is a két idős ember.
Most ez.
Captain Blood
@Hellcat: Kimondtad amit körülírtam!
Kérdés csak az, hogy mikor nyílik ki az emberek szeme is, mert józan ésszel végig gondolva ez a történet nagyon sántít. Olvasom a híradásokat és kicsit józan paraszti ésszel gondolkodva azt mondom, hogy nagyon nagy sakkjátszma közepén vagyunk, amit csak kevesen vesznek észre. Régen felépítették már az alapokat, most indult el a végrehajtás!
Nem jósolok békés éveket 2018-ig!
Nessy
ha, a migráncsok ellen "harcolt", akkor nem kitüntetést érdemelt volna a mai körülmények között?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.