A Fidesz frakcióvezetője hazai pályán, vagyis a Kossuth Rádióban beszélt a bőnyi gyilkosságról és mellette megvédte a letelepedési kötvényt.

A frakcióvezető a bőnyi rendőrgyilkossággal kapcsolatban elmondta: meg kell vizsgálni, hogy az a radikális jobboldali szervezet, amelynek az elkövető, Győrkös István alapítója volt, kötődik-e parlamenti erőhöz. A Jobbik több képviselője is tart ugyanis hivatalos, félhivatalos kapcsolatot ilyen szervezetekkel – fűzte hozzá. "Teljesen nyilvánvaló, hogy ilyen típusú szervezettel parlamenti párt nem tarthat kapcsolatot" – hangsúlyozta Kósa Lajos.

Megtévesztés, ha valaki összemossa az illegális bevándorlót a letelepedési kötvényt vásárlóval. Kósa Lajos szerint ez olyan, mintha valaki a kerítésen átmászót összekeverné az albérlőjével.

Kifejtette, hogy a letelepedési kötvény megvásárlásával a vevők öt évre kapnak tartózkodási engedélyt, ami felmondható; eddig összesen 2700-an éltek a lehetőséggel, amiből mintegy 800 millió euró bevétel származott.

Hozzátette, hogy a vásárlók 90 százaléka kínai, akik az Európai Unióba való belépés miatt "éltek a lehetőséggel".

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A felcsúti juhász halálát ilyen logika alapján a Fidesszel lehet összekötni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
@Desischado:Szívem szerint én az összes pártot elzavarnám, de ha a fidesztől megakarunk szabadulni kompromisszumot kell kötni,a jobbik tudná valamelyik párttal közösen le váltani,ha ezt nem látjuk be, mindenki örömére maradnak az biztos!.
kukac50
Az orosz titkosszolgálattal van összefüggésbe, Kósa olyan hűje,hogy ezt úgy sem érti.
bence
@solidedge: ! Az ezer %-k , hogy így igaz !
quadrocopter
" "Teljesen nyilvánvaló, hogy ilyen típusú szervezettel parlamenti párt nem tarthat kapcsolatot"

No és mi van a Kubatov-kopaszok és a választási tróger irodánál történtekkel? Abban is érvényes e bölcselet, ugye, Dili Lali?
bence
@Borsodi: ! Vona orbán tanítványa ! S mivel tanítómestere , gondoskodott róla , hogy amíg dől az UNIÓ pénz , rajta kívül senki ne kaszálhasson ! Hidd el , Vonának orbán után egy lyukas fillér sem marad !
evacica
Lehet, hogy ez így van, de a felelős, hogy ez az ember idáig jutott a fidesz kormány a felelős, hogy ezt hagyta idáig jutni! Toroczkai is szabadlábon járkál sőt polgármester, pedig a 2006 események egyik fő kirobbantója amire büszke is. Lehet is hisz gyújtogatott vandálkodott a csürhe! Budaházy mellett lenne a hely,mert ezek mindketten ilyen militáns barátok!Ezek is szabadon tarthattak lőgyakorlatokat, s ki tudja még hány ilyen társaság van! Mit tesz a Tek és a kormány ezeknek a megsemmisítésére? Ahogy elnézem semmit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.