A rezsibiztos Németh Szilárdnak nem a körözött Pharaon magyarországi jelenléte fáj, hanem az, hogy az Együtt szerinte minősített iratot hozott nyilvánosságra – írja a hvg.hu

Minősített adatokat tartalmazó nemzetközi iratokat hozott nyilvánosságra Juhász Péter – ezt állította korábban Németh Szilárd, miután az Együtt alelnöke nyilvánosságra hozott egy kormányzati iratot. A kiszivárgott dokumentumban azt olvasható: Pintér Sándor a szaúdi királyság hivatalos állásfoglalását kérte Ghaith Pharaonról – olvasható az mno.hu-n.

A hvg.hu szerint Németh a minősített adatokért aggódik, nem pedig azért, hogy kaphatott egy Interpol és az FBI által is körözött ember schengeni beutazási vízumot.

Pharaonnak és egykori bankjának komoly nemzetközi karriere volt és ellenük számos vád él: tiltott nukleáris kereskedelem, terrorizmus támogatása, csalás, befolyással való üzérkedés, hatóságok megtévesztése, tiltott migráció elősegítése

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Remélem, hogy Lázár János sikeresen összearrogánskodta a megfelelő hagymázat a mai kormányinfóra, amelyben megvilágítja és helyrerakja értetlen fejeinkben a Ghaith Pharaon csalással, pénzmosással, vesztegetéssel, fegyverkereskedelemmel, terrorizmus támogatásával, nukleáris technológiával való kereskedéssel, valamint prostitúció és illegális bevándorlás elősegítésével vádolt, körözés alatt álló milliárdos szaúdi professzor úr kiben- és mibenléte körüli megannyi, jelentéktelenül véletlen egybeesést. Remélhetőleg mindent elutasít, ehhez a kormánynak semmi köze, egyértelműen vegytiszta lejáratásról-támadásról van szó, amely a demokratikusan megválasztott maffia ellen irányul. Pedig jó lenne valami újat és igazán meggyőzőt kitalálni.

Felhívnám a figyelmét ugyanis arra, hogy fel- és minden irányba szopó-nyaló-gombot varró média tegnap már Kontrát Károly belügyminisztériumi megbízható munkaerő és államtitkár révén belenyomta az ábrázatunkba, hogy „amennyiben Ghaith Pharaon azonos azzal a személlyel, aki az amerikai hatóságok körözési listáján szerepel, és Magyarország területére lép, azonnal elfogják”. Meg még azt is, hogy „a magyar hatóságok információi szerint Ghaith Pharaon nevű személy nem tartózkodik Magyarországon, nem él itt életvitelszerűen, és nem vásárolt ingatlant”.

kolozsvaros.com/2016/11/03/ha-ez-a-pharaon-nem-az-a-pharaon-akkor-az-a-meszaros-lolo-sem-ez-a-meszaros-lolo/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Talán nem " ajánlották vissza " az alkotmányos hozzájárulást ?? Apropo,,mizujs Mengyi pajtással ?? Kitüntették már ??? :) :) :) :)
Clavigo
@Clavigo: Bocs...az előbbi hsz-t a rakamazi cikkhez szántam.
Clavigo
Rezsi Szilárd nehezményezte...Felcsutisztánban nem műkszik az OMERTA...Hallatlan...!!
papa.49
Rezsiszarágyú ne foglalkozz ilyen dolgokkal mert hóthülye vagy hozzájuk!!!
kukac50
Szilárd ez az ember kezeli a terroristák pénzét, az nem probléma? Csak az ha valaki beszél róla?
Gondolkozzál azzal a gombóc fejeddel,legalább annyit mintha lekvár lenne benne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.