Hat évvel ezelőtt került napvilágra egy botrányos felvétel, amelyen arról beszélnek, hogy a Fidesz nyilvántartást vezet a párt szimpatizánsairól. Az is elhangzik, hogy név szerint ismert az a 36500 szavazó, aki Pécsett a Fideszre szavazott az időközi polgármester-választáson.

A Jobbikból néhány hónapja száműzött Novák Előd egy Facebook-bejegyzésben azt állítja, ő tárta a nyilvánosság elé a hangfelvételt:

A magányos hősökért mindig rajongtam, kicsit talán példaképeim is. Egy ilyen XXI. századi hős Edward Snowden, a róla szóló film megtekintésének hatására pedig úgy döntöttem, elárulom: én szereztem meg és hoztam nyilvánosságra (elküldve a Kuruc.infónak) az ún. Kubatov-hangfelvételt a 2010-es választás előtt. Bár a törvénytelen adatgyűjtést sajnos ugyanúgy folytatja a Fidesz a leleplezése óta is, ahogy az USA a Snowden-felfedezés után is a világ elképesztő megfigyelését, beleértve a hálószobatitkainkat is...

- írja Novák.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Háát,én azt gondolom-hogy nem vagy 100-as-3 gyerek mellett!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Nyilvánosságra hozta és az élet megy tovább. Taps!
gulyasgyula
@perfekt: ...Majd VONA eltartja őket ..Dórika meg fizet ..Novák meg had kutakodjon a multban ..Kit érdekel már a 2010-es választás ..??
Strong
előd - utóbb valaki pofánveri ezt a gyökeret...
perfekt
@gulyasgyula: Szia:Nem egészen erre gondoltam hsz-em-ben!-amit válaszoltál.De, ez sem rossz elgondolás, amit írtál.
gulyasgyula
@perfekt: ..Belőlem is csak az irigység beszél , nagyon csinos formás kis nő .Nem is hiszem hogy kitart emelet a hibbant férje mellett ..
perfekt
@gulyasgyula: Én másért aggódom. Én senkit nem irigyeltem még--ennek az embernek a bőrébe nem szeretnék lenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.