Megszületett a másodfokú döntés Pállfy István és Novák Előd bírósági ügyében – adja hírül a Blikk.

A tévébemondóból KDNP-politikussá avanzsált Pállfy beperelte Novák Előd jobbikos képviselőt, mert egy 2013-as Facebook-bejegyzésben Piállfynak nevezte, és azt írta róla, hogy bűzlött az alkoholtól a Parlamentben.

Pálffy István első fokon jogosult lett volna kártérítésre, ma azonban megszületett a másodfokú ítéletet, mely szerint Novák Elődöt felmentették, így semmilyen fizetési kötelezettsége nincs Pállfy István felé. Az ítélet jogerős.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@karma1: Orbán elvtárs is az asszonyt küldte ki a háza előtti tüntetők közé...Oszt utána gyorsan be lett tiltva...a háza előtti tűntetés.:) :) :) Mert a ""magyarok bátrak "... :) :) Főleg a piritott madzsarok...:) :) Orbán,,Farkas,,stb. Nem is értem,,hogy mit csodálkozol Roggyant Tónin,,,ha az Asszonnyal "takarózik ", Ez nemzethyleg teljesen rendben van.
kissé felnőttem
na akkor lassan megszünik a Wysky potyázás ? gondolom hazarendelik, aztán a nagyon védett egészségügyét megtapasztalhatja köz (NEM VIP) kórházakban is
hozhat orvost is nővért is kaját is magával
nezelodo
@Eriksson: A fenébe is, miért hiszed, azt hogy jobb a szemed mindenkinél, és hitelesebb az értékítéleted másoknál? Éppen, hogy felfelé nézek, a hatalmon lévőkről beszélek, pedig inkább a béka segge szintje az, mivel a dakota párt prominenseiről emlékezek meg. Persze tudom a királyi csatornákon a gyarlóságaikról nincs szó, valahogy lemarad a közvetítésekből a füttyszó, a bírálat, a mutyi, a csalás, sztálini módon lassan leretusálják a fotókról régi elvtársakat, (Simicskát, Torgyánt), a királycsinálókat, a sikkasztó elv és maffiabarátokat. Persze mondá a Dakota a hála nem politikai kategória! Sokan tudnának mesélni róla, hogyan vágta át őket Orbán. Úgyhogy eltévesztetted az irányt.
Eriksson
@nezelodo: Próbáld olvasni az irományodat úgy, hogy Te vagy a címzett. Pontosan lefedi a valóságot, csak más szinten. Be kell látnod, hogy nincs miért szemrehányást tenned senkinek a véleményéért, mert bármit is állítasz, az ellenkezője is igaz-
Maradok tisztelettel irántad az elfogultság szemellenzője nélkül.
Eriksson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.