A Fidesz szerint a magyar gazdaság kilátásai jók és a következő időszakban "további élénkülés" várható a kormány "sokrétű gazdaságélénkítő intézkedéseinek" és a bérek "stabil emelkedésének" köszönhetően.

Czomba Sándor, a kormánypárt országgyűlési képviselője szerdán úgy fogalmazott, üres ígéretek és a magyar lakosság további eladósodása helyett a kormány gazdaságpolitikájának kézzel fogható eredményei vannak, amelyek segítik a magyar emberek boldogulását és az ország megerősödését.

A fideszes képviselő azt állította: a foglalkoztatás bővülése az elmúlt öt évben Magyarországon volt a legdinamikusabb az Európai Unióban, aminek eredményeként szerinte a rendszerváltás óta most van a legtöbb embernek munkája Magyarországon.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
"...Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Sokaknak még mindig kisebbrendűségi érzése és bűntudata van velük szemben. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket..."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
A lopás, meg a mutyi az élénkül de nem a gazdaság !
Eladott Ország
A közfoglalkoztatottak és a külföldön dolgozók számát levonjuk a foglalkoztatás növekedéséből, nem növekedést, hanem inkább stagnálást vagy csökkenést látnánk, éhbéren foglalkoztatva. Az egész évet tekintve azonban a GDP növekedése valószínűleg elmarad az eddigi 2,2 százalékos várakozásoktól.
A Czomba féle "FIDESZSTAT" jelentés szerint "további élénkülés várható a kormány sokrétű gazdaságélénkítő intézkedéseinek és a bérek stabil emelkedésének" köszönhetően. Tovább tart a lózung, jobban teljesít.
Nessy
A legalapvetőbb kérdés: Mihez képest?
Kis hazugság, nagy hazugság, FIDESZ statisztika, kormány propaganda!
Szókrakész
"a foglalkoztatás bővülése az elmúlt öt évben Magyarországon volt a legdinamikusabb az Európai Unióban,"

!7 ezerért?
Szoc. munka?!?!?!

Gratulálok nektek.
Tényleg hatalmas eredmény!!!
quadrocopter
" "Tovább élénkül" a gazdaság" Magyarul: - a kínaiak érdeklődnek a Rogán-kötvények iránt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.