A DK politikusa kollaboránsnak nevezte az LMP-t az alkotmánybírák megválasztása miatt, az LMPazonban hazugsággal vádolta a pártot és kiállt a kedden megválasztott tagok mellett. Az LMP támogatása nélkül nem lett volna meg a kétharmad.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Az egyik "fél" mondta ki az igazságot, de az nem az LMP!
"Mocskos banda" - by Bála
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Nagyon jól tette az LMP hogy visszautasította a DK hazug, alattomos vádjait.
Én más közelítésből írom, hogy azok aDK-s politikusok, akik Gyurcsány miniszterelnöksége idején egy szót sem szóltak a közpénz ellopása miatt, akik szemet hunytak a fölött, hogy a tőlünk ellopott pénzt elosszák a Fidesszel, azok kiáltanak most árulást?
Ők az ország kirablásával vagy ahhoz asszisztálva követték el a hazaárulást, a csalást, és van ezek után olyan vastag bőr a képükön másoknak erkölcsi leckét adni!
Mocskos szemét hazaáruló banda! Rosszabbak a DK-sok, mint a Fidesz, de legalábbis egy szinten vannak.
Gyurcsány ez az ostoba fajankó most veri szét a baloldali összefogást, újra hatalomban tartva a Fideszt!
kerék-Bárczinak volt igaza: ezek nem akarják a Fideszt leváltani, csak az ellenzéki oldalt leamortizálni, hogy ők maradjanak egyedül!
Mocskos banda!
grincss
Az egyik "fél" mondta ki az igazságot, de az nem az LMP!
"Mocskos banda" - by Bála
Béla333
@grincss: 14.55
Így van: mocskos DK!
És hazaárulók, ellopták a politikusai az MSZP-vel, az SZDSZ-szel és a Fidesszel közösen majdnem az egész országot!
Ez az ő eredményük:

"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
www.hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

Köszönjük az 1994 óta egymást kormányon váltogató, egymást soha nem elszámoltató MSZP/Gyurcsánynak, SZDSZ-nek és a Fidesznek!
Okádni kell tőlük!
quadrocopter
Schiffer? Ugyan már. "1989-ben egyik tagja volt – Bajnai Gordonnal együtt – a Gyurcsány Ferenc által vezetett rövid életű Új Nemzedék Mozgalomnak. 1990-ben egyik alapítója és 1992-ig ügyvivője az Ifjú Szocialisták mozgalmának, ekkor kilépett a szervezetből."(wiki)

"SCHIFFER ANDRÁS NAGYNÉNJE: „SZÉGYELLTEM A SCHIFFER NEVET, AMIKOR ANDRÁS SZEMKILÖVETŐKRŐL HADOVÁLT!”
- Ezután írta neki azt a nyílt levelet, amelyben egyebek mellett az áll: „riadtan szemlélem fóbiás Gyurcsány-gyűlöletedet, és meghökkenten kaptam fel fejem az első Jobbikkal való összefogásra utaló LMP-s megjegyzésre. (…)Sem dédapád, sem nagyapád soha nem értett egyet szélsőséges politikai véleményekkel, soha, semmilyen körülmények között sem lettek volna hajlandók jobboldali szélsőségesekkel együttműködni. (…)Te Őket tagadod meg mindennapi politizálásoddal, nevükre, bennem hordozott emlékükre hozol szégyent!”
(nyugatifeny.blog.hu/2016/09/04/schiffer_andras_nagynenje_szegyelltem_a_schiffer_nevet_amikor_andras_szemkilovetokrol_hadovalt)

"Eörsi Mátyás: Sukoró ügyben
2016. október 30. 09:57
Ezúton is gratulálunk Schiffer András ámokfutásához. Végül is, néhány ember életét tönkretette, így csak elérte a célját. Ha a jövőben is ki akar oktatni bárkit is megfellebbezhetetlen erkölcsi magaslatából, előre is köszönjük szépen, erre emlékezni fogunk." (mandiner.hu/tag/schiffer_andras/)

"Deák Dániel: Haldoklik az LMP?
2016. szeptember 14. 11:34
Mára szinte alig maradt karakteres politikus a pártban, továbbra sem képesek szélesebb csoportokat megszólítani. Összegezve: az LMP nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket."(mandiner.hu/tag/schiffer_andras/)

Ennyit a Lehet Más a Pöcs pártról! Árulók!
quadrocopter
@Béla333: Schiffer okádott is - tőletek, ezért lépett ki a pártalapító!
Béla333
Ez a szemét, tolvajokkal teli banda pofázik demokráciáról? Azért mert átmentek a DK-ba, attól még ugyanazok a gazemberek maradtak!:

hirszerzo.hu/hirek/2010/9/28/20100927_partok_korrupcio_kampanyfinanszirozas
"Forrásunk szerint nincsenek fix tarifák: egy 30 milliárdos beruházásból például 2 milliárdot "illik" visszaosztani, de egy 100 milliárdosból elég már csak hármat. Azt, hogy melyik pártnak mennyi jut, természetesen az adott időszakban érvényes politikai erőviszonyok határozzák meg, de például a fővárosi nagyberuházások esetében egyharmad-egyharmad-egyharmad arányban kapott a Fidesz, az MSZP, és az SZDSZ."

Erre épült az egész politikájuk: a lopásra!

hirszerzo.hu/hirek/2010/9/28/20100927_partok_korrupcio_kampanyfinanszirozas
"Az egyik olyan eset, amivel kapcsolatban több forrásunk is egybehangzóan állította: minden magyar párt érintett volt, ezért is ült el hamar a botrány idehaza. A "Strabag-ügy" nem is Magyarországon pattant ki: a 2006-os osztrák parlamenti választások idején számolt be a Profil osztrák magazin arról, hogy a Strabag üzleti előnyszerzés céljából magyar pártoknak adott adományokat eurómilliós nagyságrendben, egy PR-cégen keresztül. A lap szerint az Eurocontact nevű cég 2003-2005 között szisztematikusan kereste meg a magyar parlamenti pártokat, a dokumentumokban az M5-ös, M35-ös, M0-ás, M7-es autópályákról, a 4-es metróról és egy budapesti kórházról volt szó. A Strabag ebben az időben több ezekhez kapcsolódó közbeszerzésen nyert megbízást. A Profil azt írta, az akkor kormányzó MSZP-SZDSZ között egy 11 millió eurós adományt 8-3 arányban kellett elosztani (ez volt a híres Blumen, Vogel, azaz virágok és madarak minősítés), a kórházépítés kapcsán pedig a Fidesz budapesti szervezetének jutott állítólag pénz. A magyar pártok egyhangúlag minősítették "az osztrák politikai folklór részének" az ügyet."

A közös lopkodás, az megy, ahhoz értenek, az ország sorsát meg lesz@rják!
quadrocopter
@Béla333: Beakadt a tűd, "Bélám" ezt már elsütötted párszor, csak az a gond, hogy nem lehet visszakeresni a teljes cikket!
Politikai qrvincák a kis különcök.
Béla333
@quadrocopter: 15.16
Bolond lukból bolond szél fúj. Már megint kitaláltál valami baromságot, hogy igazold, vagy legalábbis eltereld a Gyurcsány és a DK disznóságairól a figyelmet.
Inkább azt mond már meg ki kapott az Alstom kenőpénzből, mikor akartok végre ezzel is elszámolni?:

"Kétmilliárdnyi kenőpénzt fizethetett az Alstom a 2-es és a 4-es metróért
2006. január 1. és 2007. október 18. között bűnszervezet tagjaiként korrupciós bűncselekményt megvalósítva 2,3 millió euróig terjedő összeget adtak, vagy beleegyeztek, hogy adnak a BKV Zrt. tisztviselője vagy tisztviselői, ügynökei részére."
index.hu/belfold/2016/04/06/strabag_alstom_bkv_korrupcio_metrotender/

Ki volt akkor a minisztelnök? Ja a Gyurcsány.
És ki volt az MSZP akkori fővárosi frakció vezetője? Az a Gy. Német Erzsébet, amelyik most a DK lopós bandát erősíti!
Jól összefújta a szemetet a szél...
Béla333
@quadrocopter: 15.23
Az is hazaáruló aki ezeket a mocskos tolvajokat védi!
Nyugodtan vedd magadra!
Béla333
hetek.hu/belfold/201207/offshore_nagyhatalom_a_magyar_elit
"Offshore-nagyhatalom a magyar elit
A kommunista titkosszolgálat keze is benne lehet, hogy a magyar üzleti elit szereplői nemzetközi mércével mérve igazi offshore-lovagoknak tekinthetők. A „tutira” feltehetőleg a szovjet és a bolgár elvtársakkal együtt leltek a magyar külkeresek, bár mindezt szigorúan titkosnak minősített dossziék őrzik. Az üzlet kormányokon átívelő mértéket öltött. Egy főre vetítve 22 ezer dollárt, csaknem hatmillió forintot veszített Magyarország.
A világon jelenleg mintegy negyven olyan állam (némelyikük kis sziget csak) létezik, amely úgynevezett adóparadicsomi területként komoly kedvezményeket kínál az off¬shore cégek számára. Nagyjából a magyar államadósság két és félszerese áramlott ki ilyen cégek irányában Magyarországról a '80-as évek óta. Legalábbis ez derül ki a világ leg¬elismertebb offshore-ral foglalkozó civil szervezete, a Tax Justice Network kutatásából
Róna Péter és Palócz Éva egyaránt úgy vélekedett, hogy azért sem várható az elit radikális fellépése az offshore alkalmazásával szemben, mert éppen ők azok, akik haszonélvezői ennek az erkölcsileg vitatható, de amúgy jogszerű eszköznek. Róna Péter azt is hozzátette: nehezen tudja elképzelni, hogy radikális szigorítás történjen offshore-fronton, hiszen a Fidesz üzleti holdudvarában is nagy népszerűségnek örvend a pénzkimentési technika."

Ezt csináltátok az országgal és még van pofájuk kiállni és erkölcsi oktatást tartani!
Mocskos banda az ilyen!
Csak abba gondoljon bele mindenki: 6.000.000,-Ft minden egyes állampolgárra, amit ezek kiszivattyúztak az országból vagy asszisztáltak ehhez!
Hát mi ez ha nem hazaárulás??!!
Béla333
Amihez ez a banda az elmúlt években nyúlt az ugyanúgy eltűnt, mint ahogy most a Fidesz tünteti el a közpénzt:
Margit-híd felújítás, a Demszky menekülő útja közpénzből:

hvg.hu/gazdasag/20110913_margithid_finanszirozas
"a híd rekonstrukciója az eredetileg becsült összeg duplájába került, még a költségtúllépésben tapasztalt várospolitikusokat is meglepte.

A győztes konzorciumot a Közgép Építő és Fémszerkezetgyártó Zrt., az A-Híd Építő Zrt. és a Strabag-MML Kft. alkotja.

E trióban szerepel ugyanis a Közgép Építő és Fémszerkezetgyártó Zrt., az A-Híd Építő Zrt. és a Strabag-MML Kft. E három cégről elmondhatjuk, hogy sokkal mélyebben és áthatóbban ágyazódtak be a magyar közbeszerzési világba, mint az első látásra tűnik.

Miközben a Strabag a szociálliberális időkben teljesített általában jól, addig a Közgép inkább a Fideszhez áll közelebb,"

Ezer hasonló történet van, más sincs csak korrupció!
Hazaáruló szemét tolvaj banda!
quadrocopter
@Béla333: Szarházi piti kollaboránsok vagytok, az a kollaboráns, aki 6-10 éves ügyekkel hozakodik elő ellenőrizhetetlen módon, ápolásra szoruló debil! Schiffer sem véletlenül hagyta ott az óvodát!
A tatárokról is tudsz valamit újítani te szerencsétlen?
Próbálod igazolni, hogy miért qrattátok meg magatokat a hordával?
Béla333
Gyurcsány tett valamit a jelenlegi üzleti partnere (Kóka) az államot megkárosító ténykedése ellen? Nem nem tett, szemet hunyt felette!:

gondolatok.blog.hirszerzo.hu/entry/13273
"Bajnai és Kóka érdekeltségei élvezték a hatalmas informatikai üzlet hasznát
A Magyarországon bejegyzett, így hazánkban adózó Wallis Zrt., illetve Kóka János és családja szintén itthon adózó vállalkozásai helyett ciprusi offshore cégekhez folyt be 2004 februárjában az állami megrendelésekkel kistafírozott Elender informatikai cég eladásából származó 6,5 millió dollár – tudta meg lapunk az Egyesült Államok tőzsdefelügyeletének (SEC) dokumentumaiból.
Bajnai Gordon miniszterelnök a Wallis Zrt. vezetőjeként egy 6,5 millió dolláros, hatalmas profittal járó adásvétel teljes pénzforgalmát bonyolította le az adóoptimalizálás elvei szerint, azaz a magyar adóhatóságot megkerülve, ciprusi cégek beiktatásával - derítette ki a Magyar Hírlap. Az üzlet másik nyertese Kóka János és családja volt.
A vételár egyik része a ciprusi Vitonas offshore céghez került, amelynek akkori igazgatóját Bajnai Gordonnak hívták. Ez az adat is kiderül az amerikai tőzsdefelügyelet nyilvántartásából. Bajnai bevonta az üzletbe a szintén általa igazgatott ciprusi Fleminghouse Investmentset is."

Miért nem tett semmit? Mert ő is egy hazaáruló senki, szemét tolvaj!
Ezek oktatnak erkölcsre?
Szégyelljék magukat mindannyian. (Tudom, nem teszik...)
Bringás
Ezek a szerencsétlenek most egymást szidják! Két semmire való, támogatottság nélküli nevetséges hőbörgők, akik azt hiszik, ha hangosak akkor nagyok és igazuk van! 22018-ban a Fidesz úgy elkalapálja őket, csoda lesz, ha a parlamentbe bejut a két hazaáruló libsi csürhe!
Béla333
@quadrocopter: 15.36
Védjed csak a tolvaj bandádat! Te is ugyanolyan szemét vagy mint ők! Össze illetek!
Aki ezeknek a szekerét tolja, az ugyanolyan erkölcsi hulla mint ők!
quadrocopter
Mit mondtál, hány feljelentést tettél az országért aggódó könnyes szemekkel?
Jaaaa, egyet sem, aztán miért nem, itt meg vered a taknyod a jóságos igazságosztó szerepében?
Ennyi vagy, "Bélám"!
Béla333
Vagy itt egy másik! Akárhová néz az ember, csak korrupciót, lopást, hazugságot látni:

alfahir.hu/bajnai_dosszie_ujabb_gyanusitott_a_milliardos_adocsalas_ugyeben-20121220
"A szerverszolgáltatásokat nyújtó Dataplex Kft.-t 2005 nyarán vásárolta meg a Wallis Rt. egyik leányvállalata 2,3 milliárd forintért, majd novemberben rögtön túl is adott rajta, a cég három ciprusi bejegyzésű vállalathoz került. Decemberben aztán újabb tulajdonosváltásra került sor, a Dataplexet a Magyar Telekom vette meg 5,2 milliárd forintos áron.
A közel hárommilliárd forintos hasznot a rejtélyes „ciprusiak” zsebelték be, amely miatt a Nemzeti Nyomozó Iroda hűtlen kezelés, a Vám- és Pénzügyőrség adócsalás miatt indított vizsgálatot. A nyomozásnak természetesen nem lett eredménye. Bajnai Gordon a „hirtelen értéknövekedést” azzal magyarázta, hogy a cég szakértői egy hónap alatt több nemzetközileg elismert magánvállalkozóval bővítették az ügyfélkört.
A most lezárult vizsgálat rámutat, hogy már 2004-ben olyan politikai manőverek kezdődtek el a háttérben, amelyek a Dataplex állami „kitömését” készítették elő."

3 milliárd Forint "nyereség", alig 3 hónap alatt? Az adóforintunk bánja természetesen!
Természetesen a mi kárunkra, Gyurcsány asszisztálása mellett!
Hogy kapott-e ezekből a pénzekből Gyurcsány? Ki tudja, ugyanis egy hivatalos vizsgálat ezekben az ügyekben nem indult
Most én is 8 évezek: 8 év kevés volt kideríteni, mi történik ebben az országban?
Nem, nem is volt rá szándék!
Na ezek akarnak erkölcsre oktatni bárkit is?!?!
RonaGyuri
@grincss: valójában mindkettő kritikája jogos! =))
Béla333
@quadrocopter: 15.46
Védjed csak a tolvaj bandádat! Te is velük vagy egy erkölcsi szinten!
Te is ugyanolyan szemét vagy mint a DK-sok! Össze illetek!
quadrocopter
Na akkor ezekről is mesélj valamit:

"gondolatok.blog.hirszerzo.hu/entry/132..." és a válasz: "A webhely nem érhető el

gondolatok.blog.hirszerzo.hu szerverének DNS-címe nem található."

Szevasz "Bénám"!
quadrocopter
@Béla333: Ne siess "Bélám"! Tehát akkor "Mit mondtál, hány feljelentést tettél az országért aggódó könnyes szemekkel?
Jaaaa, egyet sem, aztán miért nem, itt meg vered a taknyod a jóságos igazságosztó szerepében?"
Béla333
@quadrocopter: 15.49
Már leírtam tegnap, a Hírszerző sajnos megszűnt, a cikkei elérhetősége is.
Azért perelje be, biztos a nyomozás során a rendőrség vagy valaki elő tudja valahonnan bányászni azokat a cikkeket, amit beidéztem!
te meg egy ostoba barom vagy, ha ebbe akarsz belekötni, a milliárdos lopásokat meg nem ítéled el!
quadrocopter
@Béla333: Aha, ellenőrizhetetlen hivatkozások sorozata, ez is Lehet Más a Pöcs taktika?
Aki a multon mereng, az egy idióta sci-fi rajongó!

Nos, hány feljelentést eresztettél el nagy felháborodásodban és aggódásodban te kis patyolat lelkületű, utópista idealista szellemi rövidnadrág?
Béla333
@quadrocopter: 15.51
Volt egy mondása Woody Allennek, én veled kapcsolatban ehhez tartom magam:
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Ennyi!
quadrocopter
@Béla333: Megpucolsz "Bélám" mert észrevetted, hogy a saját ketrecedben vagy? Ez is Lehet Más a Pöcs gerincesség?
Még mindig nem mondtad meg, hogy a qrwa nagy tiszteségedben és aggódásodban hány feljelentést is tettél a kifogásolt és sikítozós ügyeidben?
Na látod, ennyire gagyi a "felháborodásod" és a sikoltozásod!
grincss
@quadrocopter: Grat!
Én mindegyik válaszodat LIKE-val díjaztam, DE!
Vigyázz, mert Béla stroke-ot kap (ha már nem kapott)!
Volt egy nagyon jó cimborám, akinek kedvenc mondása volt:
"Engem minden hülye megtalál, vonzom őket!"
Nos, itt a bizonyíték! :-))
quadrocopter
@grincss: Miután jól lecuppantották a hordát és ideküldték ezt az idiótát magyarázkodni és a labanc idők bűneit ismételgetni, majd fényezni a prostipártot, egy kis sztrok ide, vagy oda, nem számít.
grincss
@quadrocopter: Kibuggyant belőle az intelligencia!
Úgy védi őket, h lassan jogos a felvetés, h kinek is a babája az LMP-sek közül?
Schiffer (Szakasits), esetleg Hadházy?
Béla333
Csak úgy megemlítem a semleges olvasónak, hogy amit itt próbálnak történelemnek beállítani az az előző kormányoknak a bűnei.
Fejenként (a csecsemőket is beleszámítva) hat millió Forintnyi pénzt szivattyúztak ki az országból, ebből van gondolom fizetni az ilyen gennyláda trollokat is!
Ebből az ellopott/kiszivattyúzott pénzből nem kellett volna itt semmilyen megszorító csomag, az ország nem távolodna az osztrák életszínvonaltól, hanem már akár ott is lehetnénk.
Ezt a kárt az országnak az MSZP-nek és annak a volt miniszterelnöke Gyurcsány, az SZDSZ-nek és a Fidesznek "köszönhetjük".
Amíg ezeket a kártékony, tolvaj alakulatokat nem takarítjuk el, addig nem fog változni az életünkben semmi!
Béla333
@grincss: 17.56
Ha én téged személyedben mocskollak, akkor te intelligens tudsz maradni?
Maradj! Nálam néha felmegy a pumpa! Én ilyenkor ha tehetném jól pofán vágnám az illetőt!
Amúgy demokratikusan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.