A Fidesz adócsomagja miatt drágább lesz a kenyér – A DK követeli, hogy a kormány áfa-csökkentéssel akadályozza meg az áremelést! A Magyar Pékszövetség elnöke szerint akár 30 százalékkal is nőhet a kenyér ára a Fidesz adócsomagja miatt. Az áremelést a jövőben a munkáltatókra nehezedő teher váltotta ki, de ebbe az irányba mutatott az üzemanyag adóterhének megemelése is. A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormányt, hogy csökkentse a kenyér áfáját, hogy megakadályozza az adócsomagjával kiváltott kenyéráremelést! A DK szerint a magyarok már így is az EU legszegényebbjei között vannak, az alapvető élelmiszerek árának nem emelkednie, hanem csökkennie kellene. Gréczy Zsolt

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
30 % plusz kiadás csak a kenyérre, s a többi terület még meg sem szólalt. Jól kezdődik ez a 2017-es "Fidesz kánaán!" Nyugdíj emelés meg 0.9%. Élősködő, hazug a mi kormányunk! Nem kicsit, NAGYON!
quadrocopter
Mocskos, trágyadombra való büdösbogarak!
CsipkeRózsa
A Pékszövetség minden alkalommal 30 %-os áremelést igér. Idén is beígérte már egyszer.

Egyébként, a kormány, az áremeléstől függetlenül is, már régen levihette volna a kenyér Áfa kulcsát 5 % -ra. Több ember élvezhetné, és fontosabb volna, mint a nyereségadó csökkentés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.