Bárándy Gergely (MSZP) azt kérdezte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnökétől: fizetett-e lakbért Patai Mihálynak, az Unicredit vezérigazgatójának azért, mert a lakásában lakott vagy más módon kompenzálta őt. Megjegyezte: információi szerint Matolcsy György balatonakarattyai háza nem lakott.

Arra is választ várt: az MNB elnöke nem tartja-e visszásnak, hogy barátnőjét a jegybanki alapítványokból "pénzeli".

Matolcsy György jegybankelnök úgy felelt: tények nem szerepeltek a felszólalásban, a feltett kérdésekre pedig már korábban válaszolt a parlamentben, de a szintén szocialista Szakács Lászlónak is, aki huszonhétszer írta meg kérdéseit az MNB-nek.

"Egy megszűnt újság valótlan információjára építve bombáz engem és másokat különböző vélt, hamis állításokkal" – szögezte le, majd hozzátette: hogy mikor lakik az állandó lakhelyén, "végképp nem tartozik önre", ahogy az sem, mikor milyen helyen tartózkodik az állandó lakcímén kívül.

Úgy fogalmazott:

"vajon ki és miért fizetne bárkinek bármilyen lakbért vagy átalányt vagy bármit, ha egy lakásban vagy egy házban, vagy egy kerületben vagy egy városban nem lakik?"

Szerinte a szocialista képviselő személyes bosszúhadjáratot folytat, "magánügyet intéz közidőben", mert perben állnak.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Markolcsy úr(?) olyan mint az alapítványainak ( köz)pénze - nem tartozik senkire.
De majd ha jön az elszámoltatás, akkora szerintem tudni fogják a tartózkodási helyét.

:D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@Cefi: Csatlakozom a fentebbi véleményekhez: régen írtál ilyen tömör, velős értékelést. Nálam a csillagos ötös mellé még könyvjutalmat is kiérdemeltél...
evacica
Felháborító ennek a senkinek a cinizmusa! Lopja a közpénzt s még neki áll feljebb! Ez jellemző az egész Orbán kormányra , nem tudom, hogy ez a birka nép mikor tér észhez és zavarja el ezt az egész tolj bandát!
karma1
@eugen4402: Akkor en tulteszek Rajtad: tolem csili otos, Csendes Don, meg egy hangszoro is jar! Sot! Cefi benezhet a fuggony moge is ...(Rozsa Gyuri "van benne valami")
nyanya001
Matolcsy óriási tévedésben vagy !
Te nem magánember vagy, hanem közszereplő, az MNB vezére ás mint
ilyen, igenis köze van az újságírónak és nem csak neki, hanem minden magyar
állampolgárnak !
Kíváncsi vagyok meddig tudsz alámerülni a gátlástalanságodban mert jelenleg
a Mariana árok fenekén tartózkodsz te csirkefogó !
eugen4402
@karma1: Oké, megadom. Emelek 5 csillagos ötösre, Cefi bárhova benézhet, és felajánlok egy igazi könyvritkaságot, a Cervantes-Solohov szerzőpáros remekművét, a Csendes Don Quijote c. művet... :-)))
karma1
@eugen4402: Te aztan tudod fokozni: mlost meg jobban megnevettettel, KOSZIIIII ! Lehet, @Cefi nem is tudja, hogy mennyire szeretjuk???...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.