Magyarország erősödik, a polgári kormányzás óta 12-ről 4,7 százalékra csökkent a munkanélküliség, és 4 millió 400 ezer fölé emelkedett a foglalkoztatottak száma, amire 26 éve nem volt példa – közölte a Fidesz-frakció kedden az MTI-vel.

A párt arra reagált, hogy a Központi Statisztikai Hivatal bejelentette az augusztus-októberi foglalkoztatottsági adatokat. A foglalkoztatottak létszáma 138 ezerrel több volt, mint egy évvel korábban, a munkanélküliség pedig csökkent, 4,7 százalék volt e három hónapban.

A Fidesz közleményében hangsúlyozták: a szocialisták kormányzása alatt a munkanélküliség megduplázódott, és a munkáért megalázó béreket fizettek.

A Fidesz célja, hogy mindenki, aki tud, dolgozzon és munkájáért tisztességes bért kapjon – írták. Kiemelték: ennek érdekében jövőre meredeken emelkedik a minimálbér, a szakmunkás minimálbér, folytatódnak a béremelések a közszférában, és tovább csökkennek az adók.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
" Magyarország erősödik." Kérdés: mihez képest..?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Mert a 80-100ezer ft nettó az nem megalázó. Igaz, brigantik. És ahogy hallom, fizetésemelést se kapunk. Csak hazudtok éjjel és nappal.
Mirabilis
Orbán és sleppje erősödik anyagilag, de nagyon.
kulabombaafityiszre
Sőt,akinek még ez sem lenne elég,annak a fidesz büszkén kijelenti,hogy versenyképeességben a 60-ról a 69.helyre erősödtünk.Na.ezt csinálják utánnunk.Úgy erősödünk,hogy gyengülünk.
Natsuki
@silber13: ma 14:32
Gondolom Bangladeshez mérten erősödünk - ha már Vikink annyira el van tőlük ájulva. Talán beérjük pár évtized múlva...
Natsuki
Nem lehet elhallás? Lehet, hogy azt mondta, hogy erősködünk? Vagy erőlködünk? Tudjátok, mint szoruláskor a honpolgár a retyón... Várva, hogy a sz@rtól végre meg tudjon szabadulni, és megkönnyebbüljön végre szerencsétlen...
eszegfu
@Natsuki: Nekem is az emésztés vége jutott eszembe... erősödünk, mint a bili szaga...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél