Vagyoni helyzetéről, a helikopterügyben elmondott hazugságáról, és a sokmilliárdos, ám érvénytelen népszavazással zárult menekültellenes kampányról is kérdezhetik ma Rogán Antalt, aki a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterként ül be az igazságügyi bizottsági meghallgatásra. De sikerül-e magyarázatot adnia a sorozatos botrányokra? Kövesse nálunk élőben a meghallgatást!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A vén Ruboszkyt kellene már kirúgni meg vonta a szót Apátitól.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Segítek... - egyetlen érvem, hogy rossz társaságba keveredtem.
dr. prédikátor
Majd pont az arrogáns tonyó fog érdemben válaszolni a kérdésekre!!!legfeljebb annyit mint a pöttyösseggű kuszaszem!!! BLÖFF, BLÖFF, BLÖFF!!!
colibri
Orbán akkora védőszárnyakat emelt a se..dugó savószemű rogán felé, nincs szüksége saját védelemre. Sőt, orbán kijelentése egyet jelentett azzal, hogy csaljon, lopjon, maffiázzon csak nyugodtan tovább!
karma1
Erdekes, nyomat sem latom a novekvo ingatlanarol, az V. keruleti aron aluli eladasokrol, a letelepedesi kotvenyekrol, Portik allitasarol szolo egyetlen kerdesnek sem.
De meg a barteres helikopterezes is lemaradt...

Szoval??? Akkor mit is lehet tole kerdezni? Hogy hogy van, miniszter ur? Oszt jonapot?
szaboria1
A vén Ruboszkyt kellene már kirúgni meg vonta a szót Apátitól.
Cefi
@sokanvagyunk: ...fiatal voltam, kellett a pénz...hüpp, hüpp...
Cefi
Minden, ami ebben az országban törvényesen nem történhetne meg, az Rogán Antal körül napi-heti rendszerességgel megtörténik. Rogán Antal körül még a statisztikai hibaszázalékon belül sem találni olyan ügyeket, amelyek ne tocsognának a hűtlen kezelés, hatalommal való visszaélés, vagy sikkasztás gyanújának árnyékában. Annyi zűrös ügylet után, mint amennyivel Rogán összefüggésbe hozható, már régen jógáznia kellene valami 9 négyzetméteres hűvös, elzárt helyen. Ehhez képest bizonyítékok semmisülnek meg a rendőrségen és adásvételi szerződéseket nem találnak az önkormányzatban. Véletlenül mindig azokat a dokumentumokat nem találják, amelyek ennek az emberi selejtnek a bűnösségét bizonyíthatnák.

Bár gyakorlatilag mindegy is. Ott, ahol visszamenőleges hatállyal alkottak törvényeket a szabadrabláshoz, miközben a lelkes rajongók a muskátlijukban gyönyörködtek, hogy aztán a saját maguk által hozott törvényeket is kényelmesen átléphessék, mert a lelkes rajongók a muskátlijukkal vannak elfoglalva, ott soha nincs vége ezeknek az ügyeknek. Ameddig az ellenzéki pártok egymás lejáratásával és esetleges pecsenyék sütögetésével vannak elfoglalva, addig nincs erő, ami ellenállást mutathatna. És ameddig nincs ellenállás, addig legfeljebb ártatlan civilek csuklóján kattan a bilincs. Rogán meg annyi adásvételi szerződést önt le kávéval és tüntet el nyomtalanul, amennyit nem szégyell.
szaboria1
Itt tart ma egy bizottsági ülés ahol a fideszesek vannak többségben. Rogán válasza elven fogadva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.