Végtelenül szomorú „bűnügyi” hír Szombathelyről: egy 89 éves asszonyt értek tetten sajtlopás közben. Több hozzászóló felajánlotta, hogy kifizeti helyette a terméket, és inkább a biztonságiakat hibáztatják.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ahogy elnézem az előttem szólókat, nem én leszek a nap kedvence, de...! Roppant szomorú, hogy egy tisztességesen megöregedett embernek egy ledolgozott élet után erre kell vetemedjen és ez bizony nem az ő hibája, hanem az államé. Ha én állok a sorban a háta mögött, szó nélkül kifizettem volna. Viszont, ha mindenkinek elnéznék a vétkét, aki 80 fölött van, függetlenül, hogy egy kockacukrot tesz zsebre, vagy leszúrja a haragosát, valószínűen nem kis káosz volna. Belegondolt valaki abba, hogy mit szólna, ha egy 80 éves tata elbóbiskol a volán mögött és felszámol egy családot a buszmegállóban? Ne haragudjunk rá, hisz idős! Arról egyébként szó nem esik, hogy első alkalom, vagy visszaeső. Repülős Gizi hadd lopjon? Ha első alkalom és az eljárónak van egy kis szíve, figyelmeztetésben részesíti és viszlát. Ha visszaeső, kapja ami jár.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@Eladott Ország: :-) Húúúúh de bolond vagy! :-)
Csizmás Kond
@Mézike: Veled bármiről hajlandó vagyok beszélgetni...sőt nem csak...:))
wagabund
..."Sajtlopásért előállítottak egy 89 éves nénit"...

bakács settenkedőhöz képest ez a néni nagyon kezdő...megasztán sajt? nemáááá...téliszalámi, az igen...
Mézike
@Csizmás Kond: Jesszus! Most elpirultam:-)
Csizmás Kond
@Mézike: ...pirosan is lehet beszélgetni...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.