Nem áll össze a kép, de folytatódik a Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát Vezető Miniszter Berluti Ecritoire Típusú Táskájának Története-Saga.

(Forrás: 24.hu)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@gulyasgyula: Vedd észre, hogy a táska - joggal! - csak hivatkozási alap a Rat-Rogán hazugság-áradatának megvilágításához!
Aki ennyire primitív patkány módon hazudozik, azt "közhírré" kell tenni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@sziha: ..Ja nállunk nincs független szakértő egy se .mind Mind valamelyik párt katonája ..
Szeparepa2
Lógni fogsz tolvaj patkány... és ez biztos!
eugen4402
@gulyasgyula: Nem értem, miért erőlteted, hogy az ellenzék nem ugat eleget a nagy összegű "gyanús ügyek"-ről. Pl: Az MNB Alapítványok száz milliárdos buliját minden ellenzéki politikus üvöltötte napokig. Harangozó a parlamenti ülésteremben is megkérdezte Matolcsyt, emlékszel, mi volt a válasz: "blöff-blöff-blöff". Az adófizetők is reagáltak az esetre: erősödött a Fidesz tetszési indexe... :-(((
gulyasgyula
@eugen4402: ..Én meg azt nem értem hogy miért nem tesznek többet az ellenzéki képviselők , miért csak dumálnak ha biztosak a dolgukban ?? Orbán bonthatott kordon ?? Hány forgalom csökkentő útlezárást szerveztek amit saját bőrömön tapasztaltam Pécs-től --Debrecenig amit már a külföldi kamionosok miatt a nyugat is észre vett ..Harangozó is csak a parlamentbe beszél és nem mernek egy legalább az INTERNET adó miatti 10-20 ezres tüntetést összehozni ..Ha ennek ellenére a fidesz erősödik ez azt jelenti rossz politikát folytatnak , mert az emberek nem azt érzik --látják amit a politikusok ..
eugen4402
@gulyasgyula: Attól félek, látszat-demokráciában csak látszat-ellenzékkel találkozhatunk. Ameddig Te, meg én, és a többi "választópolgár" is lemondóan legyint az egészre, addig mi is csak "látszat-polgárok" vagyunk...
gulyasgyula
@eugen4402: ..Igazad van de tudod én már kiöregedtem abból hogy másnak kaparjak gesztenyét ..Nekem , a családomnak nincs anyagi gondja , nem fenyeget a munkanélküliség ..Tulajdon képen csak az bosszant hogy rosszul használják fel az adómat ..A demokrácia csak egy maszlag , .Ha a demokrácia azt jelenti hogy a főtéren mondhatod a véleményed szidhatod a kormányt nyilvánossan büntetlenül és közben akár éhen is halhatsz , betegen ellátás nélkül akkor az szerintem nem demokrácia ..Lassan ott tartok nekem mindegy ki van kormányon 26-év alatt minden kormány csak nyúzta a népet és lopta az adófizetők pénzét ..Akkor minek váltani ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél