Szerdáig véglegesíti és a hét második felében nyomdába is küldi a Miniszterelnöki Kabinetiroda azt az Orbán Viktor miniszterelnök által írt levelet, amelyet a karácsonyra beígért Erzsébet-utalványok kísérőjeként kap majd kézhez a 2,8 millió magyarországi nyugdíjas – értesült a hvg.hu.

A címzettek névre szóló levelet kapnak, melyben a miniszterelnök emlékezteti majd a címzetteket arra, hogy

a kormány fontosnak tartja és tiszteli a nyugdíjasokat, illetve hogy igazságossági, becsületbeli kérdésnek tartja, hogy a költségvetés idén keletkező többletéből az adócsökkentéssel érintett aktív rétegek és a családok után a nyugdíjasok is részesüljenek.

Időközben az is eldőlt, hogy az utalványokat mégis a Magyar Posta fogja kézbesíteni, bár Kósa Lajos ma még a kormányhivatali dolgozókat próbálta jobb belátásra bírni.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Nincs az a pénz amellyel Orbán meg tudna vásárolni. Ha Orbánra szavaznák bűnpártoló lennék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@anka: @Eladott Ország: egy az ISTEN ,csakkk már látnám-kösz hogy rákerestetek,nekem ma sajnos annyi időm van mint mindíg ,hogy levegőt vegyek és együttműködjek a kibaxott adóhivatalukkal.
vadnarancs
Akit ennyivel megvesz a csuti geci, az meg is érdemli... Tulajdonképpen ez sem kellene neki, hiszen ha éhenhal, megfagy, akkor is csak a fidesz! Egybitesek előre!
Lepényleső
Mi is küldjünk néki;talpára úti lapu levelet?
papa.49
@Manhattan: Azért mert akkor még lehetett embernek is nézni, bár már akkor se volt az)))))))))
bakegya
A 10 EZRES PAPIROK MELLÉ EGY ADÓCSOMAG IS JÁR ÉS 37%-ÁRÓL SÁRGA CSEKK ,UGYANIS AZ ADÓTÖRVÉNY EZT ÍRJA ELŐ MINDEN MÁSODIK FORINTJÁRA A MAGYARNAK A TÁLAI TESZI RÁ A MANCSÁT.
aKI NEM FIZET A HELYETT NEM HINNÉM AZ ORBÁN ÁLLJA AZ ADÓT-VAGY KI A FAXOM???
keresztapa
A ma életbe lépett jogszabály értelmében egyszeri juttatásként, egy alkalommal személyenként 10 000 forint értékű étkezési Erzsébet-utalványban kell részesíteni azt a személyt, akinek: 2016 decemberére öregségi nyugdíjat, özvegyi nyugdíjat, szülői nyugdíjat, árvaellátást, baleseti hozzátartozói nyugellátást, mezőgazdasági szövetkezeti öregségi, munkaképtelenségi, özvegyi járadékot, mezőgazdasági szakszövetkezeti tagok növelt összegű öregségi, munkaképtelenségi, özvegyi járadékát, korhatár előtti ellátást, szolgálati járandóságot, átmeneti bányászjáradékot, balettművészeti életjáradékot, rokkantsági ellátást, rehabilitációs ellátást, baleseti járadékot, rokkantsági járadékot, bányászok egészségkárosodási járadékát, fogyatékossági támogatást, vakok személyi járadékát, vagy a Magyar Alkotóművészeti Közalapítvány által folyósított ellátásokról szóló kormányrendelet alapján folyósított ellátást, illetve ha a polgármesterek közszolgálati járadékát kapják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.