Orbánt széles deltával mutató fotó került a minap a szolidaritásos Kónya Péter országgyűlési képviselő, volt honvéd alezredes, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének exelnöke kezébe. A militáns ügyekben szakértőnek számító Kónya szerint a miniszterelnök golyóálló mellényt viselt a zakója alatt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Besirtam a rohogestol... Nagy valoszinuseggel igy probaljak megmagyarazni, hogy a vezir minden iranyban "deltasodik"...
Igazan nem szep dolog a bizalom hianya a parttarsak irant: ha a paranoiaja mar ilyen magas fokon jar, nem kene ellatogatnia Graz-ba?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@bakegya: Ne vegyel ra merget, hogy nem igy lesz... Tutira probalgatja a koronat ,... Mar csak a Papa aldasa kell, oszt jonapot...:o((((
karma1
@Szeparepa2: 02.04-re: Des csak erdeklodott, mert egy no megse igazodik ki annyira a fegyverek kozott...:o)))) Te segitsegnek kellenel az eligazodasban...:o)))) (Na meg a gepagyu cipeleseben. Ne mondd ma', hogy az noi dolog...:o))))
desiro
@Szókrakész: egy csúszó mászónak?
1magyar
Merkel szerint:Tovább kell dolgozni a menekültek európai uniós tagállamok közötti elosztásának ügyén – mondta a német kancellár egy hétfő esti televíziós interjúban.
Lassan már az uniós állampolgároknak is golyóálló mellényben kell járni.
bakegya
@anka: na erre szavaznék én is DDD!!!-de nem ússza meg ennyivel-a saját nyakkendőjén fog fennakadni.
Desischado
@Szeparepa2: Ezt hogy érted? Én provokállak?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.