A kvótakampány utójátékával világossá vált, hogy a Fidesz legnagyobb ellenfele a Jobbik lett. Vona régóta várt, hogy nekiugorjon a kormányfőnek, miközben a Fidesz Simicska hangját hallja ki az egészből. De miért kellett lebuzizni Vonát? Megnéztük a nagy háborút a színfalak mögött.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@Yoda69: Hagyni kell a saját sz@rába fuldoklik azért ír ilyen baromságokat !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
Persze hogy Vona az ellenség.

Furcsán Ferivel már üzengettek egymásnak, hogy senki nem megy sittre, ha vége az Orbán királyságnak.
Furcsán Feri valójában a legjobb barátja Viktornak.
Már meg se lehet különböztetni őket egymástól.
Én is keverem sokszor.
Gyurcsány Viktor és Orbán Feri.
Aki Én
,,és előhozta, hogy ő sem terjeszti róla, hogy Grazban kezelteti magát."

Vagyis ne beszéljünk egymás titkairól nyilvánosan???
Yoda69
@Szókrakész: Tolj linket errol a levelezesrol maskulonben hazugsagban maradsz.
Szerintem meg vono orban szekertoloja, az egesz csak cicaharc es figyelem eltereles.

Egyedul Gyurcsany es az osszefogas kepes megfelelo alternativat es ellensulyt kepezni orbannal szemben. Minden mas elveszetegetett ido es szavazat, vagy epp orban tamogatasa.
Aki Én
@Szókrakész: ...és Simicska. Mert mostanra felháborító lett, ha Simicska áll egy párt mögött.
karma1
@Yoda69: Szivembol szoltal...:o)))) vona most is beallt orban tamogatasara, sztem csak a plebsznek morikaljak magukat.
Yoda69
@karma1: Ez epp olyan hazugsag mint a cukisag kampany. Miert valtozna meg a jobbik? Ok a radikalis szelsojobbot kepviselik. Ezen versegenek orbannal, de vegeredmenyben egymas szovetsegesei.
karma1
@Yoda69: Igen, a celjaikat illetoen teljesen egyformak, csak a modban kulonboznek, ahogyan ezeket a celokat elerik. Na es persze a fide$$-nek ott van az oriasi penz a kezeben, es a tovabbi lehetoseg, hatalom, hogy orrverzesig folytathassak a rablast : a jobbik nem tud hatalommal, penzzel manipulalni, barmennyire is szeretne... Azzal egyutt a jobbik mar latja, hogy a magyar nep fenysebesseggel gatyasodik, es ha netan ok lennenek a kovetkezoek a kormanyzasban, akkor nekik mar szinte nem lesz mit ellopni.(Persze az is lehet, hogy kemenyen szamonkerik majd az orban kormanyt, de nem azert, mert a nepet akarjak felemelni, hanem a sajat zsebukbe akarjak atrakni a nemzeti vagyont. ki van ez talalva rendesen...)
Yoda69
@karma1: A jobbik egymaga sosem lesz kormanyzokepes. Meg ha meg is nyernek a valasztast, ami kizartnak tunik, akkor is kellene nekik egy koalicios partner, ami csak a fideSS lehet. Ergo ok sosem kernek szamon orbanekat.
Barhogy nezzuk is csak is es kizarolag az MSZP-DK-Egyutt vonal a balliberalis demokrata erok kepes megdonteni orban hatalmat. Hozzajuk csatlakozhat meg termeszetesen az osszes reform part mint peldaul Bokrosek, vagy a Ketfarku kutya part. A lenyeg hogy tudjanak megegyezni es ne jarjanak ugy mint 14-ben.
Az LMP mar letette voksat a fideSS mellett, rajuk abszolut nem lehet szamitani, foleg amig siffer a hatterbol iranyit.
A liberalis part pedig teljeset szetesett, miutan IGEN-nel szavaztak az al-nepszavazason. Nagy hiba volt a reszukrol.
sziha
korbehugyoztak egymast. Nacceru. Folytatodhat a cicaharc.
karma1
@Yoda69: Igen, a schiffer valoban eltunhetne a francba, ha egyszer deklaralta, hogy elhuz a politikai eletbol, akkor tenyleg tegye azt (ne kelljen a nagynenikejenek tovabb szegyenkeznie), bar ahogy elnezem, hiaba Molnar Gyula kijelentese, hogy o szovetkezne Gyurcsannyal, ha egyszer lathatolag megsem teszi, hanem szerencsetlenkedik a partja elen...
Komolyan mondom, a Ketfarku Kutyapart lenne a leheto legjobb megoldas. Csak ok meg nagyon kevesen vannak (Abban a pillanatban, ahogy valamelyik parttal osszefognanak, az a part[ocska] lehuzna magahoz a toketlenkedesi szintjere, megbenitva az MKKP-t.)
nyanya001
@Yoda69: Hagyni kell a saját sz@rába fuldoklik azért ír ilyen baromságokat !
Yoda69
@karma1: A 2farku meg a bejutasi kuszob alatt van, es ez nemigen fog valtozni 18-ig, bar ki tudja? Na nem fognak ossze a tobbiekkel, akkor elvesznek a szavazatok. A fideSS ugy dolgozta ki a valasztasi torvenyt, hogy csak egy nagy part tudja ot levaltani. Es mivel ilyen nincs, csakis egy osszefogas tud erdemben fellepni ellenuk.
Jo otletnek tartom az elovalasztast is. Nem olcso mulattsag,de erdemes belefektetni hogy lassuk a realis eroviszonyokotat, nemcsak azt amit az intezetek mondanak. Ezutan mindengyik resztvevonek el kellene fogadnia, hogy a legerosebb part allithason ME-ot, de kozos konszenzus alapjan. Ha egy ilyen alapkerdesben meg tudnak egyezni, akkor van esely a rezsim megdontesere. Ha nem, akkor az lesz amit orban mondott 20-30 evig itt fog a nyakunkon ulni.
Yoda69
@anka: Itt meg buszipajtasok voltak... :)
emerencia
@Yoda69: 11:04-re Szerintem a balliberális demokrata erők vonalához mindenképpen hozzátartozik még a Karácsony Gergely és Szabó Tímea által fémjelzett Párbeszéd is .
Yoda69
@emerencia: Karacsonyt kifejezetten kedvelem, meg ME jeloltnek is elfogadnam
Szókrakész
@Yoda69: Itt volt cikk a propin!!! Egy portál a sok közül, ami hozta.
Akkor te nem is tudod mit olvasol, csak írogatsz?!?!?!
Vagy olyan rövid a memóriád, hogy már a tegnapi dolgaidra sem emlékszel?
Yoda69
@Szókrakész: En nem olvastam. De ha te igen akkor jo.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.