Míg korábban Lázár János a kormányhivatali dolgozókkal osztotta volna ki a kormány karácsonyi ajándékát a nyugdíjasoknak, azóta változott a helyzet, a postások fogják kivinni.

A Társaság mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyugdíjasok a lehető leghamarabb megkapják a küldeményeket, legkésőbb 2016. december 31-ig. A Magyar Posta a küldeményeket a megállapodás alapján 400 Ft-ért kézbesíti”, írta a cég most kiadott közleményében.

„A nyugdíjasok személyesen tudják átvenni a küldeményt, amely tartalmazza az utalványokat és egy rövid tájékoztatót. Amennyiben a címzett nincs otthon, értesítőt kap arról, hogy küldeménye érkezett. Az utalványok ezzel az értesítővel 10 munkanapig átvehetőek a címhez tartozó letéti postán.”

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Akkor ismét megtapasztalom - bár anno itthon voltam! - hogy egy értesítő cetlit dug a postás az ajtó záródó élébe, hogy küldeményem érkezett és átvehetem a postácskán, gondolom a csengőt nem érte fel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@keresztapa: Utalványon leginkább csak élelmet vehetsz. Bár a mikulások biztos le lesznek már árazva karácsony után :-D
Az embert a tettei jellemzik. Ne az embert, a tetteit ítéld meg. Véleményt pedig bárki mondhat, hát még azok, akiknek az életét mások tettei befolyásolják.
Tudod: "néma gyereknek anyja se érti a szavát"
Oszt' még ezt tudod-e: "Kétszer ad, ki gyorsan ad"
Meg emezt: "Könnyű a máséból adakozni"
Lepényleső
Karácsony lesz jövőre is,hacsak bele nem szól a KDNP.
Katalina62
@keresztapa: Ha jól tudom, az utalvány December 31-ig érvényes! Ha ez igaz, és mondjuk a nyugdíjasnak valamilyen oknál fogva még a postára is el kell bandukolnia érte, esélye sincs felhasználni! Még valami, kicsit, bicskanyitogató ez a cinikus lenéző hozzászólás!
keresztapa
@Katalina62: A hozzászólás annyira cinikus csak, amennyire biztos az a tény, hogy a posta nem képes december 31 - ig Erzsikét a nyugdíjas lakására kézbesíteni. Az ellenzőknek csak az azért sem a lényeg:, nehogy békés egymás mellet élés, ember:, és ember közt legyen, szítsák fel a negatívumokat, a rossz közérzetet, karácsonyra készülődés közepette! @JAJMÁR: tele vagy előítéletekkel feltételezéssel, negatív gondolatokkal. ,, Véleményt pedig bárki mondhat, hát még azok, akiknek az életét mások tettei befolyásolják.
Tudod: "néma gyereknek anyja se érti a szavát" mert az nem mond butaságot, inkább hallgat.
Oszt' még ezt tudod-e: "Kétszer ad, ki gyorsan ad" Ha van miből!
Meg emezt: "Könnyű a máséból adakozni" Mienkből nekünk! Mely országban élsz? A gyűlölködés mérgezi a testtel együtt a lelket is, a keserűségtő már a valóság érzeted is sérült.
keresztapa
A ma életbe lépett jogszabály értelmében egyszeri juttatásként, egy alkalommal személyenként 10 000 forint értékű étkezési Erzsébet-utalványban kell részesíteni azt a személyt, akinek: 2016 decemberére öregségi nyugdíjat, özvegyi nyugdíjat, szülői nyugdíjat, árvaellátást, baleseti hozzátartozói nyugellátást, mezőgazdasági szövetkezeti öregségi, munkaképtelenségi, özvegyi járadékot, mezőgazdasági szakszövetkezeti tagok növelt összegű öregségi, munkaképtelenségi, özvegyi járadékát, korhatár előtti ellátást, szolgálati járandóságot, átmeneti bányászjáradékot, balettművészeti életjáradékot, rokkantsági ellátást, rehabilitációs ellátást, baleseti járadékot, rokkantsági járadékot, bányászok egészségkárosodási járadékát, fogyatékossági támogatást, vakok személyi járadékát, vagy a Magyar Alkotóművészeti Közalapítvány által folyósított ellátásokról szóló kormányrendelet alapján folyósított ellátást, illetve ha a polgármesterek közszolgálati járadékát kapják.
telegdilaci
Jobb lett volna a nyugdíjhoz adtak volna 10-ezer forintot egyszeri kifizetést,azt megkaptuk volna karácsony előtt,és azt akár egy számla befizetésre is elég lett volna! biztos van valami hátsó szándék az utalvány mögött,lehet legyártottak nagyon sokat,és mivel jövő évtől megszűnik,valahogy meg kell tőle szabadulni! és a nyugdíjasok vannak annyira értelmesek,hogy fel fogják hogy ez egyszeri alamizsna! Kósa Idióta lalival ellentétben aki azt nyilatkozta azért nem a postás viszi az utalványokat,mert a nyugdíjasok azt hinnék hogy minden hónapban jár! de akár járhatna is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.