Hogy lehet időben beérni az erdőből a munkahelyre? A hajléktalanoknak szóló közmunka-program segíthet, de sokan az első pár hónapot sem húzzák ki.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bringás
A sok lecsúszott alkoholista munkakerülő sajnáltatása megy itt! Tisztelet a kivételnek, de ezeknek az alakoknak a nagy része nem hogy sajnálatot, de figyelmet sem érdemel!
Szókrakész
Az ilyenekre nincs pénz, de a cigány Híd a munkába, stb progikra milliárdok vannak.
Sőt ezek visszanem térítendő, szabad felhasználású támogatások.
Kb annyira fogjuk viszontlátni, mint az orbánvagyont, quaestor milliárdokat, bróker marcsi, budacash, letelepedési kötvények hasznát, ...
Eladott Ország
"Azok élnek az utcán, akik ott is akarnak valamilyen oknál fogva."
– ezt nem én találtam ki, hanem a szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkár (igen, vannak
olyan nem létező szakterületek, amelyeket nem egy, hanem kismillió ember vezet valamerre)
mesélte el kedélyesen mosolyogva a Migráns1 nevű csatornán.
Soha nem hallottam a nevét, azt sem tudom, ki a felettese, akinek ő a helyettese (jó, tudom,
bizonyos Czibere Károly lesz az, de most másodlagos ez), mindenesetre Nyitrai Imrének hívják és egy újabb kirobbanó sikertörténetről lelkendezett a mikrofonállványnak. A lényeg az, hogy a magyarországi hajléktalan ellátórendszer képes lenne szállást biztosítani valamennyi
hajléktalannak, ám ezek az emberek az utcán akarnak élni.
A kormány szép lassan létrehozta a belső migránsok egyre szélesedő táborát. Hajléktalan, vagy nem hajléktalan nyomorgók tömegét, akik a választások környékén majd fontosak lesznek néhány napig, mert meg lehet vásárolni a voksukat egy csomag száraztésztával, kiló krumplival. Egyébként csöndben vannak, mert a napi túlélés elveszi a hangjukat, megtöri a gerincüket. Akkor azonban jól jönnek, amikor meg kell mutatni a harci készültségben toporgó híveknek, hogy merre van az ellenség. Ott van minden bajok okozója az aluljárókban, az utcákon, a járda szélén. Hamarosan nem lehet majd jogszerűen sem éhezni, sem fázni ebben az országban. A kormány egészen egyszerűen betiltja és kész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.