Napok óta Kálmán Olga válása tartja lázba a politikai média pletykái és örvényei között hányódókat. Igaz ugyan, hogy nem a magánéletében, hanem a közéletében következett be változás, és aligha aprópénz az, ami motiválta, de azért mégis. S ha már sokak elpolemizálgattak a váltás körül, miért ne követném a példájukat. A jelenleg ismert állapot szerint: az ATV után a HírTV lesz Kálmán Olga kenyéradója. Ezzel egy tíz évnél hosszabb viszonyt számolt fel a többnyire ellenzékinek ismert TV-csatornánál. Az is lehet, hogy a nézőknél is. De még az is lehet, hogy a nézők egy része „követni fogja”. Ez még a jövő. A jelen inkább az, olyanok is beálltak most Kálmán Olgát csupálni, akik korábban az Egyenes beszéd műsorvezetőjének provokatív kérdésfeltevéseiről áradoztak. Pozitívan. Mely korábbi vélemény fenntartása mellett hangoztatott olyan véleménnyel is találkoztam, hogy a provokatív kérdések nem érnek semmit, és nem is lesz attól valaki korábban jó riporter, illetve műsorvezető. Hogy...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Vajna/Habony vagy Simicska között választhatott, hacsak nem akar 25 évvel korábban nyugdíjba menni. Mivel Frizbi Péter és Csisztu páros adójánál lejebb nincs..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@mariaberta: A Hit-gyüli is pénzből él...
Yoda69
En nem latok semmilyen ugyet. Teljesen termeszetes dolog ha valaki munkahelyet valt x ev utan.
Inkabb az lehet tema mirol targyalt az ATV vezetoje habonnyal es rogannal. Engem ez jobban erdekelne.
GeoCravker
@Yoda69: A címben is idézőjelben van az ügy. Tényleg nincs. A politikai pótcselekvés jegyében, hevében felfújták. Elvégre tényleg joga van váltani. A nézőknek meg joguk van eldönteni, hogy nézik vagy sem.
huKKK
@mariaberta: "Most csatornát váltok." hirTV-re? 25, 21:22
huKKK
@GeoCravker: 23:12
Remélem élelmesebek magánál.
Maga talán ingyenélő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.