Szombaton robbant a bombahír: Kálmán Olga, az ATV műsorvezetője felmondott munkahelyén, és januártól már a HírTV-n folytatja. A műsorvezető több mint egy évtizede dolgozott az ATV-nél, 2003-ban vezette először az Egyenes Beszédet.

Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének alapítója Facebookon kommentálta a népszerű tévés távozását. Mint írja, Kálmán Olgának az ATV-től való távozása önmagában nem lenne rendkívüli történet, hiszen a médiában itthon és külföldön is gyakori az, hogy ismert műsorvezetők csatornát váltanak.

Két dolog fölött azonban nem tud szemet hunyni. 

Először is az, hogy a kölcsönös tiszteleten és megbecsülésen alapuló emberi viszonyt és hatékony együttműködést a műsorvezetőnő olyan stílusban és módon rúgta fel egyoldalúan, ami közgondolkodásra befolyással bíró személyhez méltatlan

- írja Németh, majd folytatja a megdöbbenés második okával:

Kálmán Olga a Hír TV-hez való szerződésével – akarva-akaratlanul – Simicska és szövetségesei Orbán Viktor elleni vendettájának központi szereplőjeként kínálta fel magát.

A kormányközeli média már megszellőztette, hogy Kálmán Olga havi 4 millióért ment át a Hír TV-hez. Információink szerint 4,5 millió lett a kialkudott összeg, a tárgyalások pedig már egy éve tartanak. Kálmán Olga korábban az RTL-lel is tárgyalt, de ott nem tudtak neki napi közéleti műsort adni, heti is csak az RTL II-n lett volna.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyuska
Ájtatos, idióta Fidesz-nyalonc szentfazék mondja ezt. Egyszer belenéztem a vidám vasárnapba, hát több nap kellett, míg kihevertem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Mi van Németh úr,,,, kiesel a pixisből?
qxy
@simitata: Tudom hogy keverem. sajnálom. próbálok figyelni rá de nem mindig " sikerál. " Sok levélre kell válaszolnom és nem csak egy nyelven és ez néha bezavar. A múltkor ( de ezt csak neked) cirill betűvel kezdtem a hozzá szólást. El felejtettem át váltani. Még jó hogy van ez a hiba javító aláhúzós program.Na az ujjévet meg " prószálom " jobban írni . Na látod? az ilyeneket is alá húzza. De ezt így kell írni .De nem te vagy az egyetlen aki észre vette és egyszer találkoztunk is egy előadáson és " .- na most vissza adom" , .- üdvözlöm.Ha ennyire oda figyel a részletekre hogy a lényegre nem is tud figyelni akkor önnek kellene itt állni és az előadást meg tartani. nem gondolja? .,Na ezt nem azért írtam mert rád is haraxom, de az nagyon arrogáns volt a megjegyzése.
qxy
Nem tudom mi az igaz ? de nem rég hallottam.
Ha valaki nagyon közel van és sokat tud, és már nem tudja el viselni a sok " igaz cselekedetet és el akar menni ki akar szállni a dologból, arról tesznek hogy ne tudja meg állni a helyét a világban mert tönkre teszik. még a fekete mágia erőit is be vetik ennek az ember és családja ellen.
Amíg tart az Isten tisztelet, a másik szinten kántálnak és szórják az átkokat azokra akik ellenük akar véteni.
Ezt most tényleg csak azért írtam le mert hallottam. Ne engem csesszetek le hogy de ez nincs meg de ez meg igen létezik. Tiszteletbe tartom minden ember hitét vallását, lehet fekete fehér mágia, vagy akármi.Hogy mi az igazság? majd Sanyibá el mondja a " Vidám vasárnapban péntek esti adásának a szombati ismétlésében.
Na ez a másik. nyomogatom a tévét, éccaka, .- Vidám vasárnap. Mi van? kurva életbe nem péntek van hajnal egy?? de . akkor meg ?? idő utaztam vagy mi a tököm?vagy sok volt a " szarvasos üdítő ?
kukac50
Német Sándor azért aggódik, mert Őt Lázár soroltatta az egyházak közé.
Ők csak Fideszes bérencek.
huKKK
Ebbe mi a bombahír?
Majd ha a Propelleren szól be, az bombahír lesz.
A fészbukon.
huKKK
@kukac50: Óriási tévedés. Nem lézerjani volt, hanem a Jobbik, aki olyan helyzetet teremtett, hogy kiprovokálta a képviselõk 86%-ának támogatását a hgy-nek. A nyolcvanhatszázalék az több mint a lézerjani, több mint a fidesz. Ez azt jelenti, hogy a jobbik kivételével mindenki.
Ezt csak amiatt írom, hogy a jani ehhöz kisfiu. Ezt a Vona úrék intézték, akaratuk ellenére.
A lézerjani nem olyan nagyhatású tényezõ, mint sokan vélelmezik.
Ez a mûsor nem jött volna létre a Jobbik nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.