Nem gondoltam volna, hogy pénzért, “jutiért” lehet olyan mélyre süllyedni, hogy elesett embereket, szegényeket gyalázzon valaki. Sajnos azonban úgy tűnik, hogy lehet, mégpedig egy olyan mocsaras posványba, aminek a létezéséről még csak nem is tudtunk. Kiszelly Zoltán viszont nagyon jól ismeri, mert egy ilyenben dagonyáz.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@Bringás: Ismét nehéz neked a matek - te pöcs!
A választók 27 %-a voksolt a hordára - te pöcs!
34 %-uk nem a hordára szavazott - te pöcs!
39 %-uk nem szavazott - te pöcs!
Általános isi - te pöcs!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Amekkora bunko ez a kis taknyos, pont annyira le kell szarni - ezt a palit egy lapon sem lehet emliteni IGAZI politologusokkal...
Ha ezzel fel akarta magara hivni a figyelmet, akkor sikerult, es mindjart bele is kuzdotte magat az "Idiotak" nevezetu skatulyaba, ami mara mar kb. balteremme notte ki magat, annyi "politikus" exponalta magat a jelenlegi kormanyt dicserve... (De beletartoznak a hirtelen megvilagosodott, seggnyalo muveszek is, akik a magasabb nyugdij remenyeben hajlandoak a part szekeret tolni. Az eszet vesztett pataky "UFO" attilatol, kovacs kokotol kezdve balazs peter szinmuveszig ...)
Bringás
A patkányok megint a többséget alázzák!
quadrocopter
@Bringás: Ismét nehéz neked a matek - te pöcs!
A választók 27 %-a voksolt a hordára - te pöcs!
34 %-uk nem a hordára szavazott - te pöcs!
39 %-uk nem szavazott - te pöcs!
Általános isi - te pöcs!
karma1
@quadrocopter: Dragam, ne etesd a trollt, mert orgazmusa lesz...:o))) Hagyd a fenebe, OPNI-szokevenyeknek mondhatsz Te barmit, annal a szonal megakadt nala a tu, hogy "lipsi-bolsi" (Igy, p-vel!)

Szamolni meg mar az altalanosban nem tanult meg, tehat mindegy, mit irsz le szamszakilag...:o))))
karma1
@quadrocopter: Kulonben mindent elmond a foto, amit az irashoz mellekeltek: A testbeszed mindent visz: aki igy felemelgeti a szemoldoket, eroszakkal kikerekiti a szemet es igy probal meg a szemedbe nezni - az hazudik!
Pszichologia, alapismeretek, testbeszed, 2. tanora...
Bringás
@quadrocopter: Többségnek hívják és kétharmadnak, te matekozó senkiházi! Számolj vele majom, hogy a libsiknek leáldozott!
Cefi
@Bringás: Tetves hazaáruló görény! Anyád úgy van, ahogy hagytam? Kapcsokkal a szájában? Takarodj vissza a csuti zsírcigány valagába!
Cefi
Kiszelly Zoltán, azon kívül, hogy szégyelld magad, és süllyedj el, mégis milyen előítéletekről beszélsz és miért sír a pofád, hogy félreértették nagyszerű gondolataidat? Te nagyon intelligens alattvalója a fideszes elvtársaknak! Mit akartál mondani a liberális beetetés szóösszetétellel? Hogy nem volt senki a Blahán és a nem kormány seggéből kilógó média meghamisította a felvételeket, mert egyre többen szabadulnak rá ellenőrizetlenül a Photoshop-ra? Azt akartad mondani – amennyiben nem a sorosbérencek rajzolták oda mégsem a kígyózó nyomorúságot -, hogy az ételosztás liberális deviancia? Vagy esetleg azt, hogy azok, akik hosszú órákat fagyoskodtak a decemberi mínuszokban, azokat a liberális nemzetrontók fizették csak azért, hogy titeket idegesítsenek? Ha esetleg mégis vannak szegények – ahogyan te is nagy kegyesen elismered -, akkor nem kellett volna ételt osztani nekik, mert rohadjanak meg? Ha ezek közül egyik sem, akkor mi a büdös francnak nem bírtál kussolni?
Bringás
@Cefi: Hazaárulózol libsi hazaáruló takony? Takarodj ahova gondolom!
quadrocopter
@Bringás: Hol van kétharmad - te pöcs? Úgy elbukták, mint a Rottenbiller! Látod, mennyire hülye vagy?
Hogy kiknek áldozott le, az majd kiderül - te pöcs, de Orbán után lassan már csak köpnek - te pöcs!
Cefi
@Bringás: Kezdjem el sorolni a bűneidet? Hogy a szabadságharc leverésének napján tisztelegsz az orosz tankok előtt? A III/III múltadért? A köztörvényes bűneidért? Hogy beteges hazudozó vagy? Takarodj vossza orbán végbelébe, és irogass a fajtársaidhoz: fidesznyik.tumblr.com
namihami
A gond és baj már azzal kezdődik, hogy ezt az ... izét HÍRESSÉGnek titulálja egy skribler. Ez az izé maximum HÍRHEDTség lehet. És ez a jelző pontosan fedi mind a szellemi, mind a mentális toprongyát. Talán a CELEB még inkább fedné.
Egy ilyen izé, azzal, hogy foglalkozunk egyáltalán vele, már valakivé válhat. És ezt kéne elkerülni, de messzire és nagyon.
Miként valamelyik kommenttársunk oly plasztikusan fogalmazta: ""Felkerült a sz@r a polcra és lekvárnak hiszi magát"". 1000%-ig pontos.
Bringás
@quadrocopter: Mit ugatsz libsi takony? Megvertünk és megint megverünk benneteket hazaáruló patkányok! Menj slomo csövet nyalni patkány!
quadrocopter
@Cefi: ma, 22:01

Elképesztő ez a nulla szellemi színvonal, amit a link tartalmaz! Ha a szájukba szarna a vezér, megkóstolnák, hátha jó ízű!
namihami
@quadrocopter: Meg is kóstolták, mert a Gazdájuk elhitette velük, hogy svájci csoki. A baj az, hogy attól kezdve még ízlik is nekik. Etalonná vált a számukra.
quadrocopter
@Bringás: Matek - te pöcs, azon belül százalékszámítás - te pöcs, pisis isi - te pöcs, hány osztályt vettél az Ecserin - te pöcs?
Bringás
Megint Orbánt ugatjátok meg? A többséggel ne kezdjetek ki, mert nem lesz jó vége! Menjetek slomo senkiházi csövét szopogatni makákók!
Bringás
@quadrocopter: Majom! Mamáddal matekozz a spermaszámodról!
Cefi
@quadrocopter: 22.32. Meg is teszi. A fajtája pedig megeszi.
quadrocopter
@Bringás: Dühönsz, gibbon? Ezért dobtam be neked banánt a ketrecedbe? Ne itt kommentezz, hanem szorgalmasan járj esti isibe, hogy legakább a 6 elemid meglegyen- te pöcs!
Cefi
@Bringás: Tudod, eddig azt hitték, a csuticigánynak aranyere van. Azután kiderült, hogy csak a te nyelved nőtt össze az ánuszával. Hiába no, összenő, ami összetartozik...
Bringás
@quadrocopter: Erőlködj makákó! :-) Teszek a fejedre, de jut a mocskos pofádba is!
Bringás
@Cefi: Anyuciddal szórakozz kis hülye!
quadrocopter
@Bringás: Esti isi - te pöcs, bár pozitív irány, hogy szeretsz nálad ökosabbak között ámulni!
Bringás
@quadrocopter: Majmocska! Anyuci nem tűr már? Megértem! Kis hülye!
Cefi
@Bringás: Azt azért tisztelem benned,hogy igazi fideszes vagy: elvtelen, hazátlan, hazug, önálló gondolatoktól mentes, pénzért megvehető, múltját letagadó agyatlan bányaló. Tövig benyaló.
Cefi
@Bringás: Szánalmas vagy. Mint Epsomi derbyn indítani a Trójai falovat.
Bringás
@Cefi: Anyukáddal kisköcsög, ha már ráizgultál! Libsiéknél ez egy kötelező gyakorlat!
Cefi
@Bringás: Mi, hogy anyádat leápoljam? Na, szólj az ápolódnak hogy hozza a gyógyszereid, oszt' mássz vissza orbán végbelébe aludni.
Bringás
@Cefi: A sajátoddal, ahogy szoktad kisköcsög!
quadrocopter
@Bringás: Kis pitike, matek, érted? Matek, te már itt annyiszor elbuktál a pitike, nanobites agyaddal, hogy nem érdemes ismét szóba hozni. Mennyit fizetnek a Lendvaiban, hogy megmutasd, mekkora hülye vagy?
Bringás
@quadrocopter: Te kis szellemi nyomor! Van pofád megszólni az értelmesebbet? Nő rokonaid talán értékelik ezt az "értelmet". Nekik villogj kis köcsög!
simmering73
Na előkerült ez a gecihuszár is? Kurvára hiányzott évvégére.
silber13
@karma1: És ez - állítólag - katona is volt!:-))) Bár hihető, mert ott tenyésztek az ő idejében az ilyen emberi nullák! Buta ez kérem, mint a rinocérosz segge!@quadrocopter:
quadrocopter
@Bringás: Nem csak a matekkal vagy gyenge, záptojás, hanem az érvekkel is hadilábon állsz, mert egy fasz vagy, egy piti kis szajkó, amit a a hibbant ürít, azt felkapod és lobogtatod!
Szervilis kis piti nyalonc vagy, az análcsókolgatáson kívül itt még értelmes röfit nem olvastam tőled, ennyire vagy képes, ám a hibbant csordjába így vagy jó!
sziha
@quadrocopter: ne varj ma mar valaszt tole, lejart a munkido, most jonnek gyogyszerezni, es irany az agyiko ketteskenek. Igy megy ez.
Bringás
@quadrocopter: Büdös gyökér! Mi vagyunk a többség! Annyi nektek!
quadrocopter
Ostoba primkó, általános isi - te fasz, pótold, de sűrgősen, ha egyáltalán képes vagy rá!
Az már látható, hogy szívesen használsz mások által bedobott szavakat, mert annyi nincs a kongó fejedben, hogy rátalálj a kellő szókapcsolatokra!
Ja és nyomasd a matekot, te fasz, legalább az energiaszámlákat összetudd adni!

Az egysejtű hozzád képest egy bonyolult képződmény! Análtakarítónak jó vagy, megvan hozzá az iskolád is, de csak annyi! Szedd össze magad, zuzmó!
Bringás
@quadrocopter: A többség egyszer megunja és féregtelenít!
szaboria1
@Bringás: De téged is. Már nagyon fárosztó vagy mint hegyi túra körömcipőben.
Bringás
@szaboria1: Menj el, mert én itthon vagyok!
silber13
@Bringás: Azért röhejes, hogy egy Indiából idetévelygő féreg már ennyire otthon
érzi magát...
Bringás
@szaboria1: Ha itthon vagy beszélnünk kell! Sokat komolyat és értelmeset!
silber13
@Bringás: Vigyázz Szaboria, ez a retkes átveri a nőket,!
grincss
@silber13: Miért, mit csinál?
Hallottam már egy-két dolgot róla! :-)
Bringás
@silber13: rágalmazol takony patkány?
silber13
@Bringás: Szóval fingod nincs a jelentéséről! ! Anyámat meg ne merd emlegetni te perverz disznó!
desiro
@Bringás: mikor szorult ennyire a fejed g. orbán seggébe?
de azt is kérdezhetném, mikor és hol lettél nemzeti cserép edény?
Bringás
@desiro: te mióta vagy liberálhülye?
Bringás
@silber13: mi van, már leszokott rólad?
silber13
@Bringás: Anyám már régen meghalt te barom!! Én nem emlegettem a szüleidet, de eztán másképp lesz!
Bringás
@silber13: Tedd majom! Nincs tisztelet benned, legyen harc!
silber13
@Bringás: Szellemi és morális fegyvertelenekkel nem harcolok!
Bringás
@silber13: BUÉK. Barátaimnak és ellenségeimnek!
Ma nem harcolok, de holnap a poklot nekik!
sziha
@silber13: ez csak szimplan elmebeteg.
eszegfu
@sziha: Jelen esetben az igazság nem "odaát" van, hanem Nálad! Ott a pont!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.