A MSZP-s képviselő a Magyar Nemzetnek mondta el saját verzióját arról, miért volt kirobbanóan jó kedve múlt pénteki sajtótájékoztatóján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Vajon miért ne nevethetne???Hisz6en az egész fütyisz csürhét csak igy lehet elviselni!!!Egyébként meg jól állt neki a nevetés!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Tenyleg miert nevetett? (Bar mar irtam, hogy neki is lehet egy jo napja), ha a kormanypropagandat olvasta, akkor inkabb zokogasban kellett volna kitornie... Ugy latszik, feltette a sminkjet,...:o))
dr. prédikátor
Vajon miért ne nevethetne???Hisz6en az egész fütyisz csürhét csak igy lehet elviselni!!!Egyébként meg jól állt neki a nevetés!!!
eugen4402
Nem érdekel, konkréten miért tört rá a nevetés-kényszer, a lényeg az, hogy számomra ezerszer rokonszenvesebb egy nevető, vidám politikusasszony, mint az unalomig ismert fancsali-képű, álomba ringató, hazudozó fidesz-kdnp-és öregedő, pocakos "hím-előadóművészek"... Ági, zúg a vastaps, vissza a rivaldafénybe, és lehet fáradt mosollyal hajlongani. Ezt nevezik sikernek..!
Csizmás Kond
...szerintem most kéne Zacher Gábortól véleményt kérni...
Nyírfa
Míg Kunhalmi Ágnes nevetése éppen a természetessége és spontaneitása miatt belőlem rokonszenvet váltott ki , az MSZP kommunikációjáról - megvágott felvétel - és a politikus asszony utólagos magyarázkodásáról ugyanezt nem mondhatom el. Siralmas demagógiájával , éppen a kormányváltást kívánó időszakban, nem bizalomkeltő reakció a párt részéről.
eugen4402
@Nyírfa: Látod, ebben rejlik a Fidesz titka, a hosszútávú siker záloga, a kulcsszó az, hogy KUSS!!! Az MSZP még mindig vígan lubickol (fuldoklik) a szabad véleményformálás langymeleg vízében, mert a népakarat, meg a szponzorok, és akkor még a hülye média is, ... és mindenki belepofázik a mondókádba. Aztán a reagálások...! Ha egyáltalán észrevették, hogy szóltál, akkor kapsz mínusz 273 foktól plusz egymillió fokig. Most igazodj el...
Nyírfa
@eugen4402: Aki vállalja a közélettel járó előnyöket, annak számolnia illik a hátrányokkal is. :)
A politikusoknak - és úgy általában mindenkinek - meg kellene ( sajnos, csak kellene ) tanulniuk a konfrontációk kezelését.
Szerintem nem a szabad véleménynyilvánítás a probléma, hanem a politikai identitászavar.
Az MSZP magára találna, ha nem akarna elhatárolódni a saját múltjától, nem tagadná meg a Kádár-kort, és nem játszaná az 56-os forradalmár nem ráillő szerepét.
Az MSZP ma már csak az illúziók pártja, sokkal hitelesebb a PM, az Együtt vagy akár a Kétfarkú Kutya Párt.
eugen4402
@Nyírfa: Az a gyanúm, hogy ugyanazt a "gyermekbetegséget" járjuk körül, de a diagnózisunk szinte azonos. Amit politikai identitászavarnak nevezel, az a bizonytalanság jele, amit sokan gyávaságnak, árulásnak minősítenek... Joggal kérdezik az "alul lévők", hogy ez a "baloldal" mitől "baloldal"? Én tudom, de a Józsi bácsi és a Marika néni honnan tudhatná..?!? Ők kirakják az egyenlőségjelet, kijelentik, hogy minden politikus közveszélyes bűnöző, és NEM MENNEK EL SZAVAZNI... Vagy elmennek, és a Fideszre voksolnak...
Nyírfa
@eugen4402: Az MSZP mint nevében szocialista párt éppen az önazonosság hiányában bizonytalan. Ezért lehet a politikusait folyamatosan nevetség tárgyává , karaktergyilkolás alanyává tenni.
Még szigorúsággal sem vádolhatnak senkit, ha nemes egyszerűséggel néven nevezi a lényeget: igen, elárultak minden értéket, amely a baloldalhoz köthető. Ez van. Ha akarnak, változtatnak , ha nem, hát nem. Egyébként is elavul az ideológiák mentén folytatott politizálás, a haladás megköveteli, hogy az emberiesség - amelyet kereszténységnek is szokás nevezni - kerüljön fókuszba , s formálja át a társadalmainkat. Hiszen ez a folyamat zajlik, csak, mint egy rendes takarításnál, feltekertük a szőnyeget, és kiderült, mi minden volt alatta. :)
Nemezis
@Csizmás Kond: Én kikértem Zacher Gábor véleményét. Azt üzeni ne igyál többet.
not me
kósa, pia vagy fű nélkül is nagyon hülye, amit ráadásul rendszeresen szállít:

www.youtube.com/watch?v=9Cw7SzqhUwk

És egy kicsit felturbózva:

www.youtube.com/watch?v=z6ismK601uQ
Katalina62
@Nyírfa: Az a baj, hogy az istenadta nép nem igazán tolerálja az igazságot! Ha jelen esetben Kunhalmi Ágnes,(de mondhatnánk bármelyik politikust mindkét oldalról,) kiállna és azt mondaná, hogy egy nappal szilveszter előtt buliztunk egy kicsit, (ami egyébként minden munka helyen így van,) na azért azt sem tehette volna ki az ablakba, amit ezért kapott volna! Szerintem, részeg azért nem volt, de ezt a sajtótájékoztatót nem kellett volna megtartania! Lásuk be a nép vagyis mi is hibásak vagyunk azét, ha a politikus ferdít, vagy hazudik!
Szókrakész
@Katalina62: "Lásuk be a nép vagyis mi is hibásak vagyunk azét, ha a politikus ferdít, vagy hazudik!"

Simán fellógatni az összeset.
Nem tolerálni semmi hazudozást, lopást, csalást, sikítást.
Ezek a szemétládák addig kacarásznak rajtunk, míg a szél megadja a kezdőfüttyöt a talpuk alatt.
Akkor majd lefagy a mosoly az arcukról.
Hazaáruló szemetek.
Nyírfa
@Katalina62: Azért elképzelem, ahogy Kunhalmi Ágnes kacarászva vallja be a sajtósoknak - és, persze, ország-világnak -, hogy lecsúszott egy kis barack , esetleg néhány korty pezsgő... valamivel.:)
Én díjaztam volna, ha már szalonspiccesen kiállt a kamerák elé. Illetve, ez csak feltételezés.
A jókedv ragadós, a gyarlóságból profitálhatott is volna: lám, milyen aranyos kis asszonyka, amikor nem a komoly politikusnőt adja. :)
De igazad van, ha a politikus menekülőre fogva mellébeszél, ahhoz kell egy elváró partner - a szavazó.
Katalina62
@Szókrakész: ha hazugságért, csalásért halál járna, már nem élne ember a földön! Vigyázz mit kívánsz!
Eladott Ország
"Ahogy az lenni szokott, Kunhalmi sztendapja (és anyja), illetve az annak hátterével kapcsolatos találgatások végighullámoztak a közpénzzel kitömött barnanyelvű médián, lakájék megvizslatták a felvételeket, és minden kétséget kizáróan megállapították, hogy ha nincs bebaszva, akkor minden bizonnyal be van lőve az ellenzéki párt képviselője.
Még az ügyeletes államtitkárt is megtalálták, aki extrában összeborzolta az ő szemöldökét és
vadul botránkozott megfele: Dömötör Rogán­cseléd Csaba szerint ugyanis Kunhalmi Ágnes
sajtótájékoztatója épp annyira szórakoztató, mint amennyire elszomorító. Merthogy Kunhalmi
Ágnes pontosan úgy zárta az évet, ahogy a szocialisták eltöltötték: teljes összevisszaságban.
Pedig – dörmögte Dömötör – valóban jó lenne egy józan, egyenes válasz, hogy az MSZP
összefogna­-e végül a Jobbikkal, vagy nem."
Szókrakész
@Katalina62: Tudom mit kívánok.
Csak annyi "jót" nekik is, mint amennyit ők kívánnak nekünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.