Ahogy az Origo is megírta, alig tudta befejezni Kunhalmi Ágnes a pénteki sajtótájékoztatóját. A szocialista politikus többször elnevette magát, és ő maga is elismerte, hogy "nem áll a helyzet magaslatán". Pedig Kunhalmi Ágnest egy nagyon fontos dolgokól kérdezték, arról, hogy az MSZP együttműködne-e a Jobbikkal. A Ripost azt írja, "többször is végignézve a felvételt egyértelműnek látszik, hogy a politikus valamiféle befolyásoltság alatt állt. Vagy csak egyszerűen berúgott vagy valamiféle más szerrel »lőtte be magát«". A lap szerint mindez kétség kívül a rendszerváltás utáni politika "egyik legprimitívebb botránya. Lehet, hogy az egész párt bepezsgőzött a közelgő új év és az egyre inkább erőltetett Jobbik szövetség alkalmából?"- írták.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a dolog magáért beszél, ahogy az is
ahogy erről a derék origo.hu a ripostot idézi! =))
Csizmás Kond
...aki italtól válik ilyen jókedvűvé az minimum lődörög...
Edmond Dantes
Kunhalmi egy kicsit előrehozta a szilvesztert,ezért aztán vidáman lődörgött.Volt benne valami emberi,spicces politikus.De ő ezt másnapra ki fogja aludni.
Hadd ne soroljam azokat a fideszeseket,akik pia nélkül is permanensen zavaros hülyeségeket hordanak össze,ráadásul egész évben.A Lajos,a Kósa például, hiába alszik,kipihenten is úgy jön belőle,mint tehénből a trágya.Az ostobaságai kiadnának egy egész estés szilveszteri műsort.Érdekes,hogy az Origo.hu-nál ez még ne tűnt fel.
kissé felnőttem
jól tette, kell lazitani is és 2017-2018 ba minden belefér.
quadrocopter
Hát igen, ez egy hatalmas bűn a hordaimádók szemébe, ellenben a milliárdos lenyúlások echte magyaros virtus és kívánatos keresztényi cselekedet!
almosd
Az a bizonyos mondat amit idézet Kunhalmi ,az a Kelly Hősei című filmből való , de ha jól emlékszem csak hasonlóan szól és mivel kicsit viccesen hangzott hát elnevette magát .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.