Megalapozatlan hírek jelentek meg a Miniszterelnökség budai Várba költözéséről csütörtökön – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár pénteken az MTI-nek telefonon.

Tuzson Bence leszögezte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Cinege úton lakik, ahonnan nem költözik sehová.

Az államtitkár elmondta, hogy Orbán Viktor dolgozószobáját Tisza István korábbi miniszterelnök "közismerten puritán berendezésű", ma Debrecenben található dolgozószobai bútorainak másolataival alakítják ki, így "semmilyen különleges beruházásra nincsen szükség".

A külföldi közjogi méltóságok fogadására szolgáló tereket múzeumi tulajdonú vagy abba kerülő bútorokkal kívánják berendezni.

A Miniszterelnökség hivatalának bútorzatával kapcsolatban semmilyen döntés nem született – emelte ki.

Az új épület a befejezését követően hosszabb ideig nyitva áll majd a nagyközönség előtt, mindenki számára megtekinthető lesz – hangsúlyozta Tuzson Bence.

Közölte: a kormány arra törekszik, hogy a történelmi hagyományoknak megfelelően abba a környezetbe helyezze a tárcákat, amelyben egykor megtalálhatóak voltak. Így például a Belügyminisztérium saját korábbi, a Nemzetgazdasági Minisztérium pedig a Pénzügyminisztérium eredeti épületébe tud költözni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Szutyokbence az a ,,putri,, ahol a főnököd állítólag lakik nem Budán van???
Nézegesd már a város térképét rendszeresen, próbálj meg okosodni tajtparaszt!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@karma1: Azért Orbán sem szakadt gatyában került a politika vérkeringésébe. Az apja mszmp tag volt és kisz titkár elég jó szakmai pozícióba került az átkosban, majd a rendszerváltáskor a privatizáció egyik nyertese volt. A székházeladást és joszip totot és kaja ibrahimot valószínűleg Simicska találta ki, hisz a G napig ő volt az gazdasági agytrösztje a fidesz anyagi háttérhatalmának.
Grafix69
@bakcsubakka: Az a helyzet ,hogy most az ,hogy jobboldali vagy baloldali valaki az szerintem teljesen mindegy , de ,az amikor elfelejtenek emberek lenni , arról már felesleges is karattyolnom ,hogy egyik része baromi nagy nemzeti palástba burkolódzik a másik oldal meg annyira liberális ,hogy már a saját fajtája faszával is verné a csollányt , a harmadik meg állandóan oda húz ahol a legjobban várja mindenki. Pedig semmi másról nem szól ez az egész mit arról,hogy lehet munka nélkül kényelmesen meggazdagodni lehetőleg úgy, hogy még dicsérgessen is a szerencsétlen nép akit kirabolok. Nyilvánvaló ,hogy a politikus az egy tolvaj , szerintem nincs kivétel csak megfelelő helyzetbe kell hozni és azonnal tolvaj lesz abból is akit a becsület rettenthetetlen lovagjának ismerhettünk régen.
huKKK
Trump úr törvénymódosítást fontolgat, hogy a második kormányciklusa után már Magyarországon született ember is lehessen elnök az USA-ban.
kukac50
Orbán ne is költőzőn a várba, mert hazug maffia vezér szégyent hozna a várra.
Az a Magyar Népé nem Orbáné.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.