Orbán Viktor Várba költözésére eddig 21 milliárd forintot különített el a kormány, amelyhez most újabb 4 milliárd forintot csaptak hozzá csak bútorokra. A miniszterelnök 6 szobából álló luxusrezidenciájába a világ legdrágább bútorai kerülhetnek, egy felcsúti stadion árát ugyanis nehéz lenne másképp bútorra költeni - írja a DK közleményében. Orbán Viktor láthatóan teljesen elveszítette a kapcsolatát a valósággal és a nehéz mindennapokat élő magyarokkal. A Demokratikus Koalíció az Orbán-kormány bukása után kiállítótermet fog csinálni az Orbán-rezidenciából, hogy mindenki láthassa, miként tombolt a fideszes elit rongyrázása. Mindenkinek joga lesz megnézni, hogy Orbán Viktor miként tapsolta el a magyarok adóbefizetéseit saját úri hóbortjára a rendszerváltás utáni magyar történelem legsötétebb napjaiban - ígérte az ellenzéki párt.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Mindent luxusra, pazarlásra költenek mint a cigányok. A határra is gondolnának,ebből a luxusból lecsípnének valamennyit és a szerényebbet talán meg tudnák őrizni!
quadrocopter
Azt hiszi a főgenyó, hogy onnét megy nyugdíjba?
Eladott Ország
"Nesztek, parasztok! Lesz itt rend, csend, fegyelem.
Nem lesz itt önállóskodás, gondolkodás, vélemény. Majd a főnök megmondja, meddig mehet a keményen hülye kisember. A falig, drágáim. Addig mehetünk. A falon túl az ország géniusza teraszt építtet magának a volt karmelita kolostor tetejére, hogy jól ránézhessen az alattvalókra. Majd esténként kiáll oda, fején a koronával és elégedetten köpködi a fejünkre a szotyihéjat. Hogy közben végstádiumú rákos betegektől tagadja meg a gyógyszert az egészségbiztosítási pénztár, az kit érdekel? Mert nincs rá pénz, nem ad az állam. Olyan gyógyszerekre, amelyek évekkel, fél, akár egy évtizeddel hosszabbíthatnák meg a betegek életét! De nincs rá pénz, mert kell a miniszterelnökhöz méltó környezetre, a teraszra, a stadionokra. A beteg pedig nyugodtan dögöljön meg, semmi szükség arra, hogy még éljen 4­5­-6 évig, ameddig esetleg felfedezik a végleges gyógyulást jelentő gyógyszert.
Tíz év alatt a limuzin szocialisták helyét átvették a plebejusok, a felelős döntéshozóknak pedig se hírük, se hamvuk nem maradt. Az urizálás és a rongyrázás, lánykori nevén korrupció az állam szervezőelvévé vált. Innen már nincs megállás. Már csak a Dunának kellene valahogy befagynia"
Apatszerek
Már a Népszava. hu is elvesztette hitelességét, ugyanolyan vált mint a Blikk, a Bors hatás vadásszá pöcegödör mind. Ezek a szabad sajtó képviselői na ez a röhej !
Nessy
Kiállító terem? Ne legyenek naivak! Olyan üresen marad ott adott esetben, mintha kiciánozták volna! Meglesz minden darabnak a helye odahaza, valamelyik "bérelt" kastélyban!
quadrocopter
@Apatszerek: Asszem ércsük, csak azt hagytad ki, hogy miért veszett el a hitelesség!
köhögő bolha
Putriból jön a lakó,majd tele lesz szotyihéjjal köpködve minden. :)
Apatszerek
@quadrocopter: Ennyire tájékozatlan nem lehetsz, hogy mások világosítsák meg azt amit te nem veszel tudatilag észre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.