Orbán Viktor Várba költözésére eddig 21 milliárd forintot különített el a kormány, amelyhez most újabb 4 milliárd forintot csaptak hozzá csak bútorokra. A miniszterelnök 6 szobából álló luxusrezidenciájába a világ legdrágább bútorai kerülhetnek, egy felcsúti stadion árát ugyanis nehéz lenne másképp bútorra költeni - írja a DK közleményében. Orbán Viktor láthatóan teljesen elveszítette a kapcsolatát a valósággal és a nehéz mindennapokat élő magyarokkal. A Demokratikus Koalíció az Orbán-kormány bukása után kiállítótermet fog csinálni az Orbán-rezidenciából, hogy mindenki láthassa, miként tombolt a fideszes elit rongyrázása. Mindenkinek joga lesz megnézni, hogy Orbán Viktor miként tapsolta el a magyarok adóbefizetéseit saját úri hóbortjára a rendszerváltás utáni magyar történelem legsötétebb napjaiban - ígérte az ellenzéki párt.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Apatszerek
Már a Népszava. hu is elvesztette hitelességét, ugyanolyan vált mint a Blikk, a Bors hatás vadásszá pöcegödör mind. Ezek a szabad sajtó képviselői na ez a röhej !
Nessy
Kiállító terem? Ne legyenek naivak! Olyan üresen marad ott adott esetben, mintha kiciánozták volna! Meglesz minden darabnak a helye odahaza, valamelyik "bérelt" kastélyban!
quadrocopter
@Apatszerek: Asszem ércsük, csak azt hagytad ki, hogy miért veszett el a hitelesség!
köhögő bolha
Putriból jön a lakó,majd tele lesz szotyihéjjal köpködve minden. :)
Apatszerek
@quadrocopter: Ennyire tájékozatlan nem lehetsz, hogy mások világosítsák meg azt amit te nem veszel tudatilag észre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.