10-15 magyar diák utazhat az Iszlám Állam által is fenyegetett Kurdisztánba, hogy kurd arab nyelvet, irodalmat és iszlámot tanulhasson. Így segít a kormány az oktatás helyzetén?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Bence 2 hónapja még a kereszténységet támadták ,és ezért akartátok a vallást megvédeni ki tudja mitől. meg arabusul akartok magyarokat tanítani . KDNP : Közönséges Dilettáns Nacionalista Parasztok
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Kocsogbencemamika !!!
te egyre hülyébb leszel, pedig
még csak fél egy !!
cs.n.
"Rétvári kiemelte, hogy "aki keresztet vesz magára, az célkeresztet is vesz gyakran ezzel", és azt is, hogy az iszlamista terroristának már az is elég, ha meglátnak egy "fehér európait", rögtön célpontként kezelik."
Ezért mentél ki Irakba, Bencike, hogy ilyeneket hablatyolj? Hülyegyerek, az iraki keresztények mikor voltak európai fehérek, a terroristáknak meg mikor számított, kit nyírnak ki? Nem kell azzal vagánykodni, hogy kint voltál Irakban, te nagy hős. Leszarja mindenki, holnapután már a kutyafasza se fog emlékezni erre a jelentéktelen MTI-hírre.
volvós
@nyanya001: 2143

Ennek van " kölke " ??
Kötve hiszem, hogy ez már
volt életében egyszer is N Ö-vel !!
Szókrakész
Ne bántsátok szegényt.
Ezt a feladatot kapta.
Most építik fel.
Aztán ha kész van, akkor ő váltja arRogáns Tónit.
quadrocopter
Afganisztáni kurzus nem lesz? Esetleg szíriai?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.