A BÚÉK és a Magyar csapat – “…még 50 perc…” című filmek alkotói közösségi filmet készítettek Az ajándék címmel, amiben a nyugdíjasoknak járó Erzsébet-utalvány apropóján mutatják be a legidősebb generáció életkörülményeit, hétköznapjait és a közéletről alkotott nézeteit.

A film készítésében bárki részt vehetett, aki felvételt készített az Erzsébet-utalványok kézbesítéséről, elköltéséről és azokról az öregségi nyugdíjasokról, akik részesülnek a rendkívüli támogatásban.

A felvételeken szereplő nyugdíjasok többsége örömmel fogadta a 10 ezer forintos utalványt, és volt, aki nehezményezte is, hogy csak ennyit küldött a "főnök".

Egy néni elmondta,

az éjféli misén Orbán Viktorért is imádkozik majd, a migránsoktól pedig azért fél, mert kiesznek minket az országunkból.

A filmben szereplő idős emberek zömmel élelmiszerre költötték a tízezer forintot, de akadt olyan is, aki a Ligetvédőknek ajánlotta fel az utalványt.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ennyire meg lehet vezetni az idős embereket. Vajon akkor is örültek-e ezek az emberek, amikor a kedvencük az unokák magánnyugdíj-pénztári megtakarítását vette magához, felélve azok idős korának egy részét ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Ismerek pár száz nyugdijast, akik jobban örültek
volna egy Kalasnyikovnak, + 3 tele tárnak !!
bakegya
Ausztráliában is boldogan vette át a a nyomorgó nagymami-nagypapi és hazakűldte a még itthon vegetáló gyermekének,vegyen rajta kaját.
papa.49
Én is imátkozom ,,az ördög vinné el már végre,,))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.