109-en indítottak volna vagyonnyilatkozati eljárást Rogán Antal miniszter ellen, hiába. Lepattantak az illetékes bizottságról. Juhász Péter nem adja föl.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"A mentelmi bizottságot nem érdekli, "mibű" él Rogán"

Persze hogy nem.
Hiszen kéz kezet mos és nem szól szám, nem fáj fejem.
Szókrakész
Hát azért mentelmi bizottság, hogy felmentsék, nem?!?!?!
Nessy
Miután úgyis tudják, minek vizsgálódni? Csak idő és energia pocsékolás lenne.
papa.49
Miért érdekelné, hiszen a ,,bigottság elnöke,, is egy erősen megkérdőjelezhető tisztességű valaki!!! (nem elírás, direkt)
Eladott Ország
"Egyik disznóság húzza maga után a másikat, de legnagyobb szerencsétlenségetekre akinek szeme van, látja: bevallott, hivatalos jövedelmetek ellenére hogyan éltek. Nyilvánvaló, hogy Rogán Antal, felkapaszkodott parasztlegény – szerintem még ezerszer megbánja, hogy nem maradt a tehén tőgye és a kapa nyele mellett – életvitele, bemondásra táguló ingatlanai hivatalos jövedelméből nem fedezhetőek. A vagyonbevallás és a vagyonosodási vizsgálat intézményeinek kiüresítése ellenére, vagy éppen azért, mindenhonnan kilóg a lóláb. A mantrák, a félrebeszélések, a másikra mutogatások már legfeljebb a sarokba szorított patkány­effektussal mérhetők. A bélyeg akkor is rátok fog égni, ha még mindig nem hiszitek el. Mert a nemzeti ­polgári, fiatalokat és demokratákat tömörítő párt csak egy megvetésre számot tartó, alvilági figurákkal üzletelő bűnszervezet. Amely odáig süllyedt a saját mocskában, hogy mára kopasz erőszakszervezetekkel védi magát a békés magyar civilektől. Sokan lesznek közületek, akik ezerszer megbánják, hogy nem maradtak a tehén tőgyénél, a kapa nyelénél, vagy különböző táskák hordozásánál."
csa-csa
bennünket sem sem zavarna mibű él, ha mi is anyagi biztonságban élhetnénk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.