A Fidesz-alelnök által ismertetett pártálláspont szerint a három, célkeresztbe került civil szervezet "párhuzamos világát" egy milliárdos finanszírozza, és legitimáció nélkül akarnak beleszólni a nagypolitikába.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pergető
Szerintem még nem is a legitimáció a probléma. Ha kimegy a ligetbe 2-5-10 ezer ember, és saját szendvicsét eszi, ásványvizet kortyolgatva, elérné a hatalom ingerküszöbét. Viszont ez a kis csapat is eléri, amelyik külföldi pénzen, negyven fővel kimegy szemtelenkedni a rendőrökkel, követelőzik és felmászik épületre, rácsra és úgy kell leszedni őket. Ha ezek vezetői az ilyen megmozdulásukért pénzt kapnak, mert ennek bizonyítására kell a vagyonbevallás, akkor ők nem civilek, hanem egy idegen ország felforgató ügynökei!
Ez így nagyon logikusnak tűnik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.