Törvénnyel kötelezhetik vagyonbevallásra a civil szervezetek vezetőit – írja a hvg. Ezzel kapcsolatban kérdezték ma Németh Szilárdot, a Fidesz frakcióvezető-helyettesét egy sajtótájékoztatón.

A rezsibiztos nem fogta vissza magát, úgy fogalmazott:

 A „Soros-birodalom álciviljeit” azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött. Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani.

Ennek pedig most szerinte a nemzetközi lehetősége is eljött Donald Trump amerikai elnökké választásával – vélte Németh, aki októberben a Népszabadság bezárása miatt is örömködött.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerekkocka
Gyökér hájfej. pont jól mutatnál Kukori udvarán, a megérdemelt helyeden!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Pergető: ma, 13:16
Mindig érvényes : "Ki mint él, úgy ítél!"
Senki nem tud kibújni a bőréből. Mindenki a saját reakcióit vetíti ki másokra!
Magyarul: aki lop, az feltételezi, hogy a másik is lop!!!
Ennél érthetőbben nem tudom elmondani! Én mindig a régi, jó, paraszti közmondásokkal próbálok mindent értelmezni! Sok bölcsesség van bennük!!!
quadrocopter
@kissé felnőttem: A bemásolt kimutatás, kizárólag a valódi civil szervezetekről szól, a simonka-.féle koszos bűnbandáról nem!
A szemünk előtt verik el az uniós lét és ostoba, debil módjára hagyjuk és végignézzük hogy mit vesznek ki a zsebeinkből!
kissé felnőttem
@Cicamama55: akinek vaj van a fején lapitva jön ki jobban mert vitába hamarabb belekeverednek, de legalább ez a fiatal korosztály mást fog épiteni is és imádni is majd alakul de politikából megélni nem nyerő válalkozás. bár a munkást és a munkát vetik meg.Nem marad ez örökké igy tudják e? nem e? majd az idő lerendezi.
kukac50
TUDTA?
Szegény Orbán már nem talál magának szabadságharchoz ellenséget,most a n Népe ellen fordult azokkal akar harcolni,hogy elterelje a figyelmet a mindennapos gondokról!

TUDTA? Hogy másfél kétmillió háztartást kizárt Orbán a rezsicsökkentésből akik fával fűtenek,és 50 - 70 ezer forintos nyugdíjból vagy közmunkabérből vagy minimálbérből élők!
Jozefina
Csak előtte németet kell eltakarítani!!!
evacica
Ez az ember biztos nem az esze miatt a fidesz alelnöke! Ennyi hülyeséget nem létezik, hogy van ember abban a gittegyletben na persze Kosán kívül amit ez összehord! Evvel a fönök minden hülyeséget elmondat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.