Momentum Mozgalom: ők állnak a budapesti ötkarikás játékokat ellenző NOlimpia-népszavazás mögött. Kiderült, hogy kik ők, mit szeretnének, és miért mondanának nemet a 2024-es budapesti olimpiára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Hajrá srácok, ismételni okt. 2.-át, csak megzavarodik egyszer a hibbant!
namihami
@quadrocopter: EGYSZER?
Hiszen minden tevékenysége és megszólalása ezt az állapotot és meglévő tényt igazolja évek óta. Már az állapotromlás is, a jelenlegi szinthez képest, elképzelhetetlen.
quadrocopter
Ja és jobb, ha a srácok felkészülnek a hordatrükkre, mely szerint New Hot Boy's meleg zenekar alakult az áhított olimpija ellen!
kissé felnőttem
na végre valaki a pusztaságban nem remegő hozzáállással kéne
kinek van itt ? veszteni valója, nekem ?max az életem az meg sz... akkor? az ördöggel is kokettálok 25 éve lassan de alakulhatna talán kicsivel jobb. Olimpia az utobbi évek legnagyobb gazdasági bukásait generálta 1 volt kivétel ostoba vak álom aztán egyet ki is fizeti? a nép a slepp nem a kormány aki beleugrat a NÉP AZ isten adta NÉP hát erre teszek rá nagy ivben üres zsebbel kit éltessek? nem azt aki milliárdokról ellenemre dönt
human
Ne legyen olimpia, mert csak mértéktelen lopás lesz a vége és milliárdokból fenntartott üres épületek maradnak a nyakunkon. Én vidéki vagyok, de én is fizetni fogom ennek az árát.
Nessy
@human: Jól látod! Mindenki fizeti, de nem mindenki láthatja élőben a versenyeket, mert nem valőszinü, hogy ki tudja fizetni a belépöket!
Annál több VIP vendég jegyét fedezzük testületileg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.