Úgy tűnik, sokaknak betelt a pohár a Jobbik korábbi szimpatizánsai közül, akik szombatra figyelemfelhívó demonstrációt szerveznek Debrecenben.

A résztvevők 17.15-kor gyülekeznek majd a Kossuth téren, ahonnan átvonulnak a Piac utcán keresztül a Jobbik Magyarországért Mozgalom debreceni irodája elé, a Vásáry István utcára – írja a Cívishír.hu. A meghívót jobbikos alapszervezetek egykori vezetői jegyzik.

Belháború: Jobbikos tüntetést hirdettek Vona Gábor ellen

Véleményük szerint a pár eltért a korábban kijelölt politikai irányvonaltól, minden a kormányzásra való törekvés jegyében zajlik, ami súlyos belső ellentéteket okozott.

A pártot szétfeszítik a belső konfliktusok, az alsóbb vezetők (megyei szint) alkalmatlanok a hivataluk ellátására, a párt sem egészében, sem részleteiben nem képes a kormányzásra. Meggyőződésünk, hogy a Jobbik vezetősége ezzel a magatartásával többet ártott az országnak, mint a baloldali szervezetek – beleértve a Fideszt is – , akikről mindvégig tudtuk, hogy kicsodák, és nem is vártunk tőlük mást, mint amit tettek

- írták.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Hoppá, célba ért a Fidesz júdáspénze! Elvégre balhéra kapták a lét ezek a szépreményűek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
""Álmomban két macska voltam..."" -- Karinthy
quadrocopter
Hoppá, célba ért a Fidesz júdáspénze! Elvégre balhéra kapták a lét ezek a szépreményűek!
wagabund
Belháború: Jobbikos tüntetést hirdettek Vona Gábor ellen"...

ajaj...Vonának harangoztak...

ennyi volt szép szőke herceg.

:-)
human
Az ATV-n a jobbikos képviselő úgy adta elő magát mintha most lepődött volna meg azon, hogy rasszisták és antiszemiták vannak a szavazóik és képviselőik közt. Nem tagadom, hogy nekem is van szimpatikus oldala a jobbiknak, de azokat is ismerem akik rájuk szavaztak. Köszönöm, nem kérek belőlük.
Az meg külön szép volt mikor Vona meghirdette néppártosodást és mint mondta a szélsőséges nézeteket vallókat kiteszi a vezetőségből. És egyből jött egy pofon a vezetőségből. Egyik ugyanis azt nyilatkozta, hogy nem érti őt miért nem rakták ki, mert ő mindig is skinhead volt.
Hát erről ennyit. Talán tíz év múlva visszatérhetünk arra, hogy újraértékeljük mi is a jobbik valójában.
papa.49
A rosszabbik is szalámi lett, már kezdik darabolni, kicsi nem veszélyes darabokra, így járt még minden párt amelyik kacsingatott a fütyiszre, persze jó páran majd belépnek a fütyiszbe, úgy ahogy a kisgizdák, meg mdf. is tették annak idején, a kgnp. meg már úgyis kettős párttagsággal van a fütyiszben, meg a kdnp. ben is!!!
Peller Anikó
@wagabund: affenét, majd szépen hazamennek. Adja ég, hogy ne tegyék, s akkor jól összeverik őket a tökösök. A cibánnak a vonósra van szüksége, most már nem kellenek az egyszerhaszonállatos balhésok. Az az érzésem, hogy nekünk sem. Én személyszerint rühelltem amikor a kopasznyakú gárdisták masíroztak naponta a főutcán. Nyilászászlóval.
magyarbakancs
Minden jobb oldali párt mehetne a súlyésztőbe.
azonkívül,hogy folyton hazahallóznak,Melldöngetéssel Magyarkodnak,komcsiznak,zsidóznak mihez értenek?
verőce21
A Fidesz lenyúlta a Jobbik programjából a használható "elemeket", mehetnek a levesbe!
human
@magyarbakancs: A magyarkodásról eszembe jut, hogy a vakhitűek azt hiszik, hogy aki nem fideszes vagy jobbikos az nem tiszteli a magyar hagyományokat. Az eszükbe sem jut, hogy más okból nem szimpatikusak ezek a pártok.Én például szeretem a népzenét és a néptáncot, de nem szeretem a populistákat és a rasszistákat.
elnyomott
@human: Miféle magyar hagyományokat tisztelnek, vagy egyáltalán csak ismernek a jobbikosok, vagy a fideszesek? Annyit konyítanak a kultúrához, történelemhez, mint az a bizonyos tyúk az ábécéhez. A jobbikosok a karlendítésen és a "becsült napja"-n kívül talán mást nem is ismernek, a fideszesek meg a koronaékszereket imádják.
Remélem, fogják annyira szétzilálni egymást, hogy írmagjuk sem marad - mert az ellenzék képtelen ilyesmire.
kukac50
Azok akik tüntettek azonnal hagyják ott a párjukat!
Orbán kezére játszanak!
Peller Anikó
@kukac50: a párlyuk elipszilonnal van.. De a pár tyúk is talál szemetet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.