Úgy tűnik, sokaknak betelt a pohár a Jobbik korábbi szimpatizánsai közül, akik szombatra figyelemfelhívó demonstrációt szerveznek Debrecenben.

A résztvevők 17.15-kor gyülekeznek majd a Kossuth téren, ahonnan átvonulnak a Piac utcán keresztül a Jobbik Magyarországért Mozgalom debreceni irodája elé, a Vásáry István utcára – írja a Cívishír.hu. A meghívót jobbikos alapszervezetek egykori vezetői jegyzik.

Belháború: Jobbikos tüntetést hirdettek Vona Gábor ellen

Véleményük szerint a pár eltért a korábban kijelölt politikai irányvonaltól, minden a kormányzásra való törekvés jegyében zajlik, ami súlyos belső ellentéteket okozott.

A pártot szétfeszítik a belső konfliktusok, az alsóbb vezetők (megyei szint) alkalmatlanok a hivataluk ellátására, a párt sem egészében, sem részleteiben nem képes a kormányzásra. Meggyőződésünk, hogy a Jobbik vezetősége ezzel a magatartásával többet ártott az országnak, mint a baloldali szervezetek – beleértve a Fideszt is – , akikről mindvégig tudtuk, hogy kicsodák, és nem is vártunk tőlük mást, mint amit tettek

- írták.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Hoppá, célba ért a Fidesz júdáspénze! Elvégre balhéra kapták a lét ezek a szépreményűek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Minden jobb oldali párt mehetne a súlyésztőbe.
azonkívül,hogy folyton hazahallóznak,Melldöngetéssel Magyarkodnak,komcsiznak,zsidóznak mihez értenek?
verőce21
A Fidesz lenyúlta a Jobbik programjából a használható "elemeket", mehetnek a levesbe!
human
@magyarbakancs: A magyarkodásról eszembe jut, hogy a vakhitűek azt hiszik, hogy aki nem fideszes vagy jobbikos az nem tiszteli a magyar hagyományokat. Az eszükbe sem jut, hogy más okból nem szimpatikusak ezek a pártok.Én például szeretem a népzenét és a néptáncot, de nem szeretem a populistákat és a rasszistákat.
elnyomott
@human: Miféle magyar hagyományokat tisztelnek, vagy egyáltalán csak ismernek a jobbikosok, vagy a fideszesek? Annyit konyítanak a kultúrához, történelemhez, mint az a bizonyos tyúk az ábécéhez. A jobbikosok a karlendítésen és a "becsült napja"-n kívül talán mást nem is ismernek, a fideszesek meg a koronaékszereket imádják.
Remélem, fogják annyira szétzilálni egymást, hogy írmagjuk sem marad - mert az ellenzék képtelen ilyesmire.
kukac50
Azok akik tüntettek azonnal hagyják ott a párjukat!
Orbán kezére játszanak!
Peller Anikó
@kukac50: a párlyuk elipszilonnal van.. De a pár tyúk is talál szemetet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél