Erős, közéleti vonatkozású mondatok is szerepelnek Lovasi András Magyar Nemzetnek adott hétvégi interjújában. Többek között arról beszél a korábban a Kispál és a borz, manapság pedig a Kiscsillag zenekar Kossuth-díjas frontembere, hogy a magyar értelmiség többsége nem volt felkészülve az illiberális rendszerre, hiányoznak olyan fórumok, ahol érdemes megszólalni, mert azzal a jó érzéssel tudsz utána felállni, hogy volt értelme.

Kinek hiányzik, hogy elmondja a véleményét, majd leszedjék róla a keresztvizet, fizetett trollok tépjék szét, és elbánjon vele a kommunikációs daráló. Amikor először szembesülsz ezzel, először zúdul rád ez a rutinból gyártott mocsok, ki is mondod, hogy van nekem munkám, van életem, csinálom, amíg békén hagynak.

- fejtegette Lovasi, akit közelgő 50-ik születésnapja alkalmából keresett meg a lap.

Lovasi: a magyar értelmiség nem volt felkészülve az illiberális rendszerre

Lovasi András (Fotó: Szigetváry Zsolt /MTI)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Na itt a propin isw van éppen elég fizetett troll!!! Vagy csak hülye fütyisz seggnyalonc!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Hamár véleményről beszélünk akkor az mindenkit megillet...tehát a troll lehet nem is troll...
solidedge
@Csizmás Kond: A troll a megbízó véleményét mondja el.
Csizmás Kond
@solidedge: ja persze...mert előre kijelenti hogy az az ő véleménye vagy másé amit pénzért mond...
karma1
@solidedge: Ha valaki azert kapja a penzet, hogy troll legyen, (raadasul hulye troll), akkor o sosem fogja beismerni, hogy o troll, es masok velemenyet szajkozza. Azt hiszi, attol tunik hitelesnek, gerincesnek, hogy hangoztatja: ez az o velemenye... Aztan csak egy-ket kerdes, es azonnal rajovunk, hogy semmi sincs a fejeben, csak elotte van a pamflet, amit be kell gepelnie a megfelelo oldalra...
dr. prédikátor
Na itt a propin isw van éppen elég fizetett troll!!! Vagy csak hülye fütyisz seggnyalonc!!!
simitata
Az illiberális állami formáció a magyarság jelentős hányadának megfelel. Legalább 3 millió magyar egyáltalán nem figyel arra ami itt történik. Orbán (és tanácsadói) zseniálisan felmérték a helyzetet. A Viktor pedig nagyon tud a "nép" nyelvén beszélni. Éppen ezért a magyar elfogadja, hogy a nemzeti burzsoázia/tőkésosztály kiépítése alapvető kérdés. Az, hogy ki a tőkés milliárdos az politikai/hatalmi kérdés. Ergo minden rendben van, csak engem ne bántsanak. Az ideológia, a jobb és bal, az elvek semmit sem jelentenek. Mindez ez a magyar embereknek köszönhető.
quadrocopter
@Csizmás Kond: Lehet, hogy a troll nem is troll, DE:

"2008 tavaszán nyilvánosságra került egy tanulmány, amelyet a Századvégtől is ismert, később kormányszóvivőként dolgozó Giró-Szász András cége, a Strategopolis Kft. készített az esztergomi önkormányzatnak. A tanulmány gyakorlatilag arról szólt, hogy hogy lehetne megtörni a Szeretgom népszerűségét. Meggyesék azt állították, hogy a tanulmány hamisítvány, a Szeretgom viszont elég egyértelmű bizonyítékokat talált arra, hogy igazi.
A tanulmányban készítője azt állította, hogy fórumozóként beépült a Szeretgom fórumába, hogy a Meggyes Tamást bíráló ellenzékiek véleményét befolyásolja. És azt is, hogy sikerrel járt, szerinte a felhasználók egy része a radikális ellenzékiségében elbizonytalanítható, és így őket át lehet csábítani az ekkor felépített fideszes hírportálhoz.
A Szeretgom munkatársai pedig egészen konkrét bizonyítékot találtak arra, hogy ez tényleg megtörtént: azt a Meggyest dicsőítő fórumozót, aki századvéges IP-címről internetezett."
444.hu/2016/06/12/nehany-erdekes-toertenet-a-magyar-propagandatrollok-vilagabol
quadrocopter
@Csizmás Kond: "Ez egészen pontosan 2011-ben történt, a feladat az volt, hogy készítsük elő a terepet bizonyos politikai pártok online jelenlétére, hozzunk létre minél több csoportot. Sose volt kimondva, hogy kamu accountokat hozzunk létre de azért volt egy excel fájl nagyjából ~4.000! felhasználóval a jelszó legtöbb esetben 12345 vagy qwertz volt az email cím pedig egytől egyig Freemail-es.
Ez eleinte kézzel ment és már akkoriban is óránkét 3000Ft-ot fizetek ezért, később egyre komolyabb szoftvereink voltak, először csak gombnyomásra tudtunk felhasználót váltani, később már az is meg volt adva, hogy éppen melyik oldalra kell írni.
Amikor ott hagytam a céget, már akkora üzemben mentek ezek a trollkodások, hogy volt külön angol, orosz, német, francia anyanyelvű! kolléga is. Természetesen titoktartást kellet aláírni mindenkinek illetve elég jó fizetést adnak, bőven a magyar álom fölött."

444.hu/2016/06/12/nehany-erdekes-toertenet-a-magyar-propagandatrollok-vilagabol

Talán egyszer még te is megérted, ki/mi a fizetett troll!
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...és gondolom te erről arra a következtetésre jutottál, hogy az tollságot Giróék találták fel...
Már a bibliában is írnak ilyen eseményekről...
quadrocopter
@Csizmás Kond: Nem jól gondolod! Ez a Fidesz módszere, azért tettem be!
Lepényleső
A Titanicon utazók sem készültek a jéghegyre,az viszont nem sokat adott erre.
quadrocopter
Ez pedig a legutóbbi, ismert:

Dokumentum: Sorvezető fidesztrolloknak
2016. december 10. - Fedor

fedor.blog.hu/2016/12/10/dokumentum_sorvezeto_fidesztrolloknak
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...és amennyit értek a számítástechnikához az excel nem szöveges dokumentum hanem táblázatos vagyis üzleti kimutatások raktári munka stb-re használható. Az üzenetküldés Wold-ba megy, mert az az író felület...és azt sem szokta senki elárulni, hogy ő tollkodott...
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...ezt beadhatták volna újításként...amúgy szerintem te hazudsz...:)
quadrocopter
@Csizmás Kond: Csak ennyi eszed van? Mit gondolsz, a linkeket miért teszem be, azért, hogy matekegyenletnek nézd? - te pöcs!
quadrocopter
@Csizmás Kond: ma, 19:41

Miről beszélsz kisróka? Ha a link kódolása megzavart, akkor ott van a "444.hu" annyira azért önállóbb is lehetnél, vagy még mindig anyuka hugyoztat?
Csizmás Kond
@quadrocopter: Olyanokat én is tudok csinálni. Ma az ír blogot aki akar és azt ír bele amit akar...tehát lószart sem ér.
Csizmás Kond
@quadrocopter: Ha nem esik nehezedre ne használd az otthon megszokott párbeszédet...anyukázz d ki magad otthon és itt ha csak nem érzel halálos kényszert kerüld a nevezgetést...
quadrocopter
@Csizmás Kond: - akkor cáfold meg a blog tartalmát, de a blog is idéz valakit - te pöcs!

- aki annyira szerencsétlen birka, hogy a linkre sem találja meg a témát, az minden szart megérdemel a képébe - te pöcs!
quadrocopter
Ja és a Simonka féle tróger védelmére verbuvált csicskáknak szóló sorvezető, nem blogból érkezett - te pöcs!
aremy
és ez a lovasi fax értelmiségi??? pedig nem!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.