Felcsút polgármestere leigazolta Losonczi Katát az Echo TV-hez, aki  korábban azért mondott fel a Simicska fémjelezte HírTV-nél, mert szerinte Orbán Viktor nem geci. A 24.hu információját több ott dolgozó is megerősítette, sőt, a Célpont című műsor egykori oknyomozó újságírója a közösségi oldalán is erről számolt be.

Losonczi a HírTV után a Napi Gazdaságnál, majd az abból létrejövő Magyar Időknél dolgozott.

Mészáros nemrég vette meg a csatornát, Széles Gábortól, és hamar világossá is tették, ha bárki kételkedett volna benne: a tévé a Fidesz–KDNP szellemiségének megfelelő, a kormányhoz legközelebb álló csatorna marad.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@aremy: Koszi, mar aszittem hogy legalabb egy Leonardo da Vincit vagy egy Michael Jacksont, esetleg Diana hercegnot sikerult nekik szerzodtetni... Igy csak az van, mint altalaban a futyisz propagandaban: ahol gyozike meg kisgrofo az utolerhetetlenul nagy muvesz, hiresseg...:o))))
karma1
@Clavigo: Majd a gazdaallat a kello idoben tudatja...Addig mit terhelje azt a piciny agyat? Hol egy szalonnaboltrol, hol egymilliard forintrol feledkezik meg, hat ilyen az, amikor az ember egyik kezeben a gazcso, a masikban mikrofon es tv van, mikozben a cocait eteti, feltetlenul azalatt, amig a kis Puskas-palantaknak tart akademiai (arnyek)szekfgolalot...
Aki Én
Szimpatikus, azóta is sokat bizonyító személyek ebben az értékes videóban.
Az is igaz ugyan, hogy ilyen kérdésekben nem a szervilis személyek véleménye a mérvadó.
Nekem úgy tűnik, hogy az ECHO összegyűjti a még a köztévén is ciki, mégis lojális, és ezért mellőzhetetlen alakokat.
magyarbakancs
Teljesen mindegy kit szerződtet az ECHO -tv .
Eddig sem néztem ezután sem nézem.
nezelodo
"mert szerinte Orbán Viktor nem geci" Kedves hölgyem, próbálja értelmezni a tagadó mondatának tartalmát és vesse össze a bibliai kinyilatkoztatással, ami szabadon idézve ilyesmi, "porból vétettünk és porrá leszünk". A Lajos sikeresen vizsgázhatott egykor hittanból az átkosban, hogy ilyen frappánsan fordította le a KISZ titkár barátjának a teremtés és az elmúlás alaptételét. Azért gyanakszom, hogy Orbán vett magának búcsúcédulát a Vatikánban, azt gondolva, kikerülheti ezt az örök igazságot, és ő kivétel lesz?
filofob
A felvétel a művésznő lakásában készült? A háttér a vizuális kultúra teljes hiányát vagy a mélyszegénységet akarja szemléltetni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.