A volt főpolgármester szerint amíg a jelentés titkos, addig nincs értelme cáfolnia Lázár vádjait, miszerint ő a felelős a 76 mrd-os uniós bírságért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Jogos, Lézer Megszoktuk, Hogy Hazudik János úgy ugat, hogy más nem ismeri a részleteket, tehát ellenőrizni sem tudja és csak a nyilvánosságra hozatalig lehet vele sunyítani politikai célkból!
Lézernek egy betűt sem lehet hinni, ezért jogos a nyilvánosságra hozatali igény!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Jogos, Lézer Megszoktuk, Hogy Hazudik János úgy ugat, hogy más nem ismeri a részleteket, tehát ellenőrizni sem tudja és csak a nyilvánosságra hozatalig lehet vele sunyítani politikai célkból!
Lézernek egy betűt sem lehet hinni, ezért jogos a nyilvánosságra hozatali igény!
aremy
nae aggódj gabika mert ha az ss en múlik akkor 50 évre titkosítja.
Béla333
Addig is amíg az OLAF jelentés nyilvánosságra kerül, talán mesélhetne egy pár szót az Alstom több milliárdos kenőpénzéről, amit a fővárosi vezetésű BKV kapott.
Vagy még inkább a Margit-híd aranyárban történt felújításáról a KÖZGÉP fővállalkozásában! Milyen érdekes hogy ezek után milyen simán lelépett Demszky mester...
coni
Kevés szó esik róla, de eredetileg hosszabbra terveztés a 4-es vonalát és sokkal rövidebbre a beruházást.. így valóban kevés értelme van. Azt is meg kéne vizsgálni kinek a hibájából húzódott és drágult a 4-es metró.
A légszennyezettség miatt is be kéne vezetni a dugódíjat és akkor valóban kevesebb lenne a "kórházi hullák száma".
Béla333
Egy másik propi cikk szerint a 76 milliárdos bírságot azért kaptuk, mert az OLAF szerint 176 milliárdos károkozás történt a metró építésnél.
Így összességében lesz vagy 250 milliárdnyi felesleges pénzköltésünk.
Izgatottan várom az OLAF jelentést, de ahogy a Fideszt ismerem, ezt majd apránként, részletekben fogjuk megismerni, ahogy közeledik a választás...
verőce21
@Béla333: (17:46) Természetesen Bélám! Természetesen!
És majd előhozhatod még az autópályaépítések túlszámlázásait is. Várjuk, részletekben, segíts.
Béla333
@verőce21: 17.57
Segíts magadon, az Isten is megsegít!
Meg egyébként is rajtad már nem segít semmi...
verőce21
@Béla333: (18:02) Okos kis ugrifüles vagy te! Ne legyen nyilvános a jelentés? Pedig
"a magyar kormány elkötelezett a tekintetben, hogy az OLAF-jelentés mindenki számára megismerhető, nyilvános legyen, hiszen az ügy a teljes magyar lakosságot érinti."

Jöhet az autópálya lemezed is. :)
Yoda69
Egyetertek Demszkyvel. Amig nem latjuk a reszleteket addig ez csak vak vagdalkozas a szamokkal.
lezerjano a te kulfoldi utad a kurvaddal kozpenzen hogy is volt? Mintha kotelezett volna a birosag valamire, ha jol emlekszek. Inkabb a sajat mocskos ugyeidet tedd tisztaba, mielott barkit megragalmazol.
not me
Legyen nyilvános 4-es metró korrupciós jelentése. - Ez teljesen jogos kívánalom!
Amúgy a 4-es metró ott lett elbaltázva, kivéreztetve, amikor az orbán kúrmány leállíttatta az építés megkezdését. A négy év csúszás vágta haza ezt a történetet igazából.
Edmond Dantes
Fogalmam sincs,hogy ez a hír igaz e,vagy sem.Nem lennék meglepődve,ha igaz lenne és akkor láncra kell verni a tolvajokat.De az biztos,hogy ennek a Fidesz által egyre hangosabbá duzzasztott botrány árnyékában most már sokkal nyugodtabban üzletelhetnek Mészáros,Tiborcz,Garancsi és társaik,ráadásul a szoc-liberálisokat terhelő dokumentumokat sem hozzák nyilvánosságra,ezáltal marad a zavaros katyvasz.Az viszont érdekes,hogy a 2012-től az OLAF által feltárt ügyek szőrén-szálán eltüntek.Nos,valahogy ezt az állapotot kellene valahogy 2018-ig kihúzni,s ismét győz a becsületes "nemzeti oldal."
Eladott Ország
civilhetes.net/melyik-part-viszi-el-a-balhet-a-4-es-metro-giga-korrupciojaeert
Melyik párt viszi el a balhét a 4-es metró giga korrupciójáéert?
Pataki Márton, az Együtt elnökségi tagja szerint a Polt Péter vezette ügyészség megbukott, ezért pártja nevében európai szintű nyomozó- és vádhatóság felállítását szorgalmazta.
glorianna
Nemrég hallottam Csepreghy Nándor saját picike szájából, hogy az OLAF 17, azaz tizenhét vizsgálatot folytat magyar ügyekben. Nem lehetne-é nyilvános az összes???
Béla333
Most nyilatkozott Tarlós az Egyenes Beszédben. Nagyon úgy néz ki, hogy rövidesen nyilvánosságra kerül a jelentés, de ha igaz amit mondott, a 2010 előtti gárdának nem sok öröme lesz benne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.