A volt főpolgármester szerint amíg a jelentés titkos, addig nincs értelme cáfolnia Lázár vádjait, miszerint ő a felelős a 76 mrd-os uniós bírságért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Jogos, Lézer Megszoktuk, Hogy Hazudik János úgy ugat, hogy más nem ismeri a részleteket, tehát ellenőrizni sem tudja és csak a nyilvánosságra hozatalig lehet vele sunyítani politikai célkból!
Lézernek egy betűt sem lehet hinni, ezért jogos a nyilvánosságra hozatali igény!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
not me
Legyen nyilvános 4-es metró korrupciós jelentése. - Ez teljesen jogos kívánalom!
Amúgy a 4-es metró ott lett elbaltázva, kivéreztetve, amikor az orbán kúrmány leállíttatta az építés megkezdését. A négy év csúszás vágta haza ezt a történetet igazából.
Edmond Dantes
Fogalmam sincs,hogy ez a hír igaz e,vagy sem.Nem lennék meglepődve,ha igaz lenne és akkor láncra kell verni a tolvajokat.De az biztos,hogy ennek a Fidesz által egyre hangosabbá duzzasztott botrány árnyékában most már sokkal nyugodtabban üzletelhetnek Mészáros,Tiborcz,Garancsi és társaik,ráadásul a szoc-liberálisokat terhelő dokumentumokat sem hozzák nyilvánosságra,ezáltal marad a zavaros katyvasz.Az viszont érdekes,hogy a 2012-től az OLAF által feltárt ügyek szőrén-szálán eltüntek.Nos,valahogy ezt az állapotot kellene valahogy 2018-ig kihúzni,s ismét győz a becsületes "nemzeti oldal."
Eladott Ország
civilhetes.net/melyik-part-viszi-el-a-balhet-a-4-es-metro-giga-korrupciojaeert
Melyik párt viszi el a balhét a 4-es metró giga korrupciójáéert?
Pataki Márton, az Együtt elnökségi tagja szerint a Polt Péter vezette ügyészség megbukott, ezért pártja nevében európai szintű nyomozó- és vádhatóság felállítását szorgalmazta.
glorianna
Nemrég hallottam Csepreghy Nándor saját picike szájából, hogy az OLAF 17, azaz tizenhét vizsgálatot folytat magyar ügyekben. Nem lehetne-é nyilvános az összes???
Béla333
Most nyilatkozott Tarlós az Egyenes Beszédben. Nagyon úgy néz ki, hogy rövidesen nyilvánosságra kerül a jelentés, de ha igaz amit mondott, a 2010 előtti gárdának nem sok öröme lesz benne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.