A Momentumnak harminc napja van arra, hogy összegyűjtsön 138 ezer aláírást, elképesztő tempóban kezdtek, a felajánlások is ömlenek hozzájuk. A kormány kivár. Hihetetlen. Ekkora tömeget stand előtt a Jobbik hőskorában láttam utoljára, 2009, 2010 körül. Rengetegen vannak. Az egyébként Jobbik-tag, most a Momentumnak gyűjtő aktivista mondta ezt a Nyugati téren, ahol tényleg sokan álltak sorba az aláírásgyűjtés első napján. (A Jobbik egyébként hivatalosan nem állt bele az olimpiaellenességbe.) Ott az első fél órában nagyjából százan írták alá az íveket, azért csak ennyien, mert többen nem fértek oda a standhoz. A Momentumnak harminc napja van arra, hogy összegyűjtsön 138 ezer aláírást, elképesztő tempóban kezdtek, a felajánlások is ömlenek hozzájuk. A kormány kivár.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A kormany nem hallgat - fosik, es csondben keresi a retyopapirt... Azert nem szolt meg az a szep szemuveges kopaszember, aki szerint itt minden csoda, szaguldas, es ok jobban tudjak , mi koll a magyarnak...
Most majd kiderul, mennyire nem...
Eladott Ország
Egy füst alatt az aláírásgyűjtést ,az olimpiaellenes népszavazásról, az előrehozott országgyűlési választással kellene egybekötni a Momentumnak.
"Azonban tartok tőle, hogy ebben az országban nem csak kormányt, hanem az ellenzéket is le kell váltani ahhoz, hogy változást lehessen elérni. Ehhez hiteles pártra, hiteles emberekre van szükség. Hiteles pedig nem az, aki soha életében semmit nem csinált azon túl, hogy kijárta az ovit, az iskolákat és közben még csak véletlenül sem járt olyan megyében, ahol egy ellenzéki, vagy kormánypárti politikus, vagy politikushoz köthető személy előfordult valaha. Hiteles az, akiről nem öt év múlva derülnek ki a dolgok, hanem eleve is tudjuk. Még olyasmiket is, amiknek normális országban nem lenne semmi jelentőségük. Mert ez nem egy normális ország. És mert elő fogják ásni. Vagy az egyik vagy a másik oldal, de előássa és akkor fog előállni vele, amikor a legnagyobb kárt tudja okozni. Nem lenne szabad ezt megvárni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.