Egy napja kezdett aláírásgyűjtésbe a Momentum Mozgalom, annak érdekében, hogy megakadályozzák a budapesti olimpia megrendezését.

KÖSZÖNJÜK! Egy nap alatt több mint tízezer aláírás gyűlt össze, csak a Momentum Mozgalom standjainál. Ha így folytatjátok, meglesz a szükséges 138 ezer, és népszavazáson mondhatunk nemet erre a pénzszórásra!

- olvasható a mozgalom Facebookján.

A szervezőknek összesen 30 napjuk van rá, hogy 138 ezer budapesti lakos aláírását összegyűjtsék. A Momentum honlapjáról bárki tölthet le aláírásgyűjtő ívet, amit postán vagy személyesen juttathat vissza nekik.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Tegnap a Semmelweis egyetemen átadtak egy PET készüléket ami kilenc perc alatt kimutatja a legkisebb daganatot.
Kérdésem az lenne nem minden megyei kórházba kellene egy ilyen készülék?
És nem olyanra költeni aminek csak egy bizonyos haverikor látná az előnyeit.
Mert az előirányzott pénz minimum a háromszorosára nőne.
Honnan vennék el eszt a pénzt,hogy finanszírozzák a Orbán állom világát,
Meg mondom különféle szociális ellátásokat vonnak meg az emberektől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
csak szólok, hogy a biztonsági rátartás legalább ötvenezer legyen...bár nem nehéz hatvanezer olvashatatlant találni, és akkor potyára melóztak az önkéntesek...
...megasztán lesz még néhány magas léc, amit meg kell ugrani...
Aki Én
Valéria Joó Szekeresné fészbukos írása elég lehangoló. Mindig szomorú leszek az ilyen buta emberektől.
Eladott Ország
Egy füst alatt az aláírásgyűjtést ,az olimpiaellenes népszavazásról, az előrehozott országgyűlési választással kellene egybekötni a Momentumnak. "Azonban tartok tőle, hogy ebben az országban nem csak kormányt, hanem az ellenzéket is le kell váltani ahhoz, hogy változást lehessen elérni. Ehhez hiteles pártra, hiteles emberekre van szükség. Hiteles pedig nem az, aki soha életében semmit nem csinált azon túl, hogy kijárta az ovit, az iskolákat és közben még csak véletlenül sem járt olyan megyében, ahol egy ellenzéki, vagy kormánypárti politikus, vagy politikushoz köthető személy előfordult valaha. Hiteles az, akiről nem öt év múlva derülnek ki a dolgok, hanem eleve is tudjuk. Még olyasmiket is, amiknek normális országban nem lenne semmi jelentőségük. Mert ez nem egy normális ország. És mert elő fogják ásni. Vagy az egyik vagy a másik oldal, de előássa és akkor fog előállni vele, amikor a legnagyobb kárt tudja okozni. Nem lenne szabad ezt megvárni."
panellproli
Sajnos én vidéki vagyok, így nem tudok szavazni pedig az én bőrömre is megy, meg mindenkiére.Nagyon résen kell lenni mert ezek az ocsmány férgek mindenre találnak megoldást, hogy elmeszeljék ami nem a szája ízük szerint van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.