Az gazságügyi államtitkár reméli, hogy nem lesz akadálya a "szakmailag vállalható" új büntetőeljárási törvény elfogadásának.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Meglátjuk, mi lesz belőle, valóban a polgárok élrdekeit szolgálja-e, vagy újabb csapás a demokráciára!
Eladott Ország
"Magyarországon a törvénynek, a jognak, a politikai korrupciók sorozatának semmilyen következménye nincs. Ahhoz, hogy következménye lehessen, kellene egy ügyészség, amelyik vádat emel, kellene egy rendőrség, amelyik nyomoz, és egy bíróság, amelyik elítéli az ilyen gazembereket. Pillanatnyilag ott tartunk, hogy az első kettő a hatalom kezében van, a bíróságok pedig a jogállam utolsó omladozó maradványaiként próbálják tartani magukat. Amíg ez így van, addig Orbán rendszere él és virul. Pontosan tudják, hogy minden törvényes határon túlléphetnek, a napi szintű bűncselekményeik pedig csak úgy maradhatnak büntetlenül, ha a Fidesz kormányoz. A paranoid skizofrén élete végéig tartó miniszterelnökségre rendezkedett be. Ha nem lesz népítélet, akkor a 2018-­as választáson is a meghamisítják a jegyzőkönyveket is. Közben rendületlenül készülnek a 2018-­as választásokra. Eszelősen hiszik, hogy ettől már csak egyetlen lépés választja el: a rendeleti kormányzás alkotmányba betonozása. A fékeket és ellensúlyokat szép sorban felszámolta, az Alkotmánybíróságot megszállta, de még több biztosítékra van szüksége a sírig tartó hatalom megőrzése érdekében. Ezért a megvédésük és biztonságuk legmagasabb rendű elvárására hivatkozva fáradhatatlanul fenyegeti a magyar embereket. Már csak az a kérdés, hogy a Reichstag felgyújtásának mintájára mi lesz az a konkrét ürügy, ami mögé megbújva felboncolja a szabadságukat egy nem létező, életeket naponta tönkretevő biztonság oltárán."
Peller Anikó
@Eladott Ország: ja, a gazságügyi államtitkár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.