Toxint termelő baktérium volt a rizsben és a felvágottban, ettől betegedett meg a déli határ mentén szolgálatot teljesítő 126 rendőr január elején - olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

Az ebéd és a szendvics miatt betegedtek meg a rendőrök a déli határnál

A déli határkerítés – Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

A január 2-ai ebéd, illetve az előre csomagolt tavaszi felvágottas szendvics volt a tömeges rosszullét okozója, mert az élelmiszerekben B. cereus baktériumot mutattak ki, amely akut bélrendszeri tüneteket okoz.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal vizsgálatai során kiderült, egy orosházi szendvicskészítő műhelynek, illetve egy szegedi élelmiszercsomag-összeállító műhely illegálisan, bejelentés és külön engedély nélkül működött," tevékenységüket azonnali hatállyal felfüggesztették."

A szendvicskészítő műhelyet üzemeltető cég fő tevékenységi köre épülettakarítás, ilyen szolgáltatást már többször végeztek a rendőrségnek. A műhelyet vezető betéti társaság szerint ők nem működtek illegálisan, csak az egyik üzemükben nem volt almamosó, és két üzemük közt az előírt 40 kilométeres távolság helyett 60 kilométer volt, ami már ipari jellegű tevékenységnek számít.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Megy a mosakodás, de merek fogadni fütyiszes szarzsák a ..vállalkozó,,!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
@papa.49: Mára odajutottunk, hogy nekem is ez ugrott be, és nem alaptalanul. Egyébként rosszul vagyok, amikor bebizonyosodik, hogy ki volt az "elkövető", de nem nevezik meg. Lehet, hogy akkor jobban odafigyelne mindenki, hogy kellő gondossággal végezze a munkáját! Mert mi van: kifizeti a büntetést, és tovább végzi "áldásos" munkáját. Hogy ennyien szenvedtek, gyógyszert szedtek, az mellékes. Hasonló jókat kívánok a szolgáltatónak!
papa.49
Én csak arra lennék kíváncsi ki, mikor, hogyan ellenőrizte ezt a ,,bűntanyát,,???
A helyi rendőrök mikor teszik meg látogatásukat ebben a ,,műintézményben,, és mikor verik laposra a tulajt???,
wagabund
@papa.49: ha meg is teszik, sosem tudjuk meg... mert lesz, aki nem hagyja annyiban...ha nem ma, akkor holnap, jövő héten, nyáron...nem felejtenek...mert ami esetleg feledtetné, azt a fájdalomdíjat nem kapják meg...vagy nem ők.
papa.49
@wagabund: Úgy legyen, azok a rendőrök akik ilyen mondjuk ki SZAR KÖRÜLMÉNYEK között teljesítik azt amit rájuk bíztak nem ezt érdemelnék!!!
Ezért nem csodálkoznék ha a fösőrt közlekedési baleset érné, már nagyon sokat tett hogy így járjon, esetleg egy vasúti átjáróban bezárva egy kocsiban ,,törölnék,, a pacákot!!!
Mobil123
@quadrocopter: Nem tudhatjuk miben utazik manapság. (mert ugye pénz beszél...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.