Január utolsó napjával lemondott a közlekedéspolitikáért felelős államtitkári posztjáról Tasó László, mert más fontos megbízást kapott – olvasható az MTI hírében.

Tasó az MTI-nek nem árulta el, mi is ez az újabb fontos feladat. 

Tasó László elsődleges feladata saját állítása szerint a 2007-2013 közötti uniós pénzügyi ciklus zárása és a 2014-2022 közötti, hazai forrásokból is fedezett közlekedésfejlesztési beruházások előkészítése és elindítása volt, amelyet a Nemzeti Közlekedésfejlesztési Stratégia szerint, az aktuális kormányprogrammal megegyezően 2016 végére befejezett.

2022-ig minden kormánydöntéssel rendelkező, uniós és hazai forrásból megvalósuló közlekedésfejlesztési beruházás elindult, tervezésük, engedélyeztetésük, számos esetben már a kivitelezésük megkezdődött, vagy a programozási ütem szerint indulhat – tette hozzá.

Szerinte a közlekedési ágazat Magyarország gazdaságának motorjává vált, a tervek szerint 2022-re az autópálya-hálózat sűrűsége meghaladja az európai átlagot.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@justhpeter: Ha megmondanám, a tek 2 perc múlva rám törné az ajtót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
A mór feladatát elvégezte, a mór mehet.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/12/12/ketsegbeesett-nyilt-level-taso-laszlohoz/
Nyíradony szélhámos "eszének" Tasó Lacinak már régen a börtön falai között kellene lennie.
Tisztelt Képviselő Úr!
A nyíradonyi ESZOSZ­ károsultak nevében kérjük a segítségét. Önnek, mint a városunk
országgyűlési képviselőjének, aki egyben a kormány tagja is, minden eszköz a rendelkezésére áll, hogy tegyen értünk, az illetékeseknél kezdeményezze a bérgarancia alapból minden károsult a lehető legrövidebb időn belül, még karácsonyig hozzá jusson a jogos járandóságához. Kérjük a lehető legkorábbi időpontban, amikor itthon tartózkodik, fogadjon bennünket. Szeretnénk személyesen is elmondani az elmúlt hónapok keservét, mindazt, amit átéltünk. Bármelyikünk lakásán szívesen látjuk egy Önnek megfelelő időpontban, de természetesen ott leszünk a városban a képviselő úr által megadott helyen és időpontban. Egyet kérünk, a személyes találkozóra rövid időn belül kerüljön sor, hiszen kilátástalan helyzetben vagyunk, sokunknak még tűzrevalója sincs, jön a hideg, az áramot sem tudja egy részünk fizetni. Nem tudjuk volt­ e már képviselő úr ilyen helyzetben, higgye el, emberhez méltatlan körülmények között tengődünk.
justhpeter
Most mennybe megy vagy a pokolba ? Hova küldenék többen ?
Cefi
@justhpeter: Ha megmondanám, a tek 2 perc múlva rám törné az ajtót.
aremy
a tasó munkásságát ha valaki megsúgná mert a nevét márhalottam de hogy mit is csinált arról nem!!!
namihami
Onnan folytatja az eddigi ""munkásságát"", ahol most abbahagyta. Eddig se csinált és ezután se csinál semmit.
Viszont baromi nagy szorgalommal, szakértelemmel és odaadással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.