A volt miniszterelnök beszéde elején arról beszélt: lassan egy évtizede büntetni akarják ellenfelei és a demokraták egy része.

Ha érdemeltem is büntetést – bár szerintem nem – akkor kitöltöttem, letöltöttem, nem tartozom vádlóimnak, csak magamnak, demokratikus meggyőződésemnek, hazámnak. Ellenfeleimnek azt üzenem: nem érdekelnek, teszem a dolgom, vezetem a pártomat

– mondta meglehetősen teátrálisan Gyurcsány, azt ígérve, hogy a Demokratikus Koalícióból sikeres pártot csinál. – írja a 24.hu.

Azt mondta magáról: tisztességesebb, jobb, őszintébb ellenfelei többségénél, jobban látja hazája érdekeit és jobban képviseli, mint ők.

Magyarország nem erősödik, hanem szétmállik a mai hatalmasok kezei között – mondta Gyurcsány. „Te tetted ezt, Viktor!” – mondta, a miniszterelnököt vádolva „elenyészett életekért”. Azt mondta, Orbánt nem vezetőnek, hanem bűnözőnek, beteg embernek tartják, aki beteggé tette az országot.

Szerinte akinek jobban fáj Trianon százéves sebe, mint a mai magyarok szenvedése, az nem hazafi.

Egyetért abban, hogy a győzelemhez együttműködés kell a demokratikus pártok között. De nem megy el szótlanul amellett, hogy az MSZP, az Együtt, a Párbeszéd, valamint „Botka László titkos tárgyalásokat folytat”. Szerinte ez nincs rendben, a „királycsináló” azt tesz, amit akar, de a kormányváltás nem játék. A baj azokkal a pártvezetőkkel van, akik ebben részt vesznek és nem látják, minek válnak részesévé – fejtegette.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Értelmes ember nem gyűlölte Gyurcsányt, csak az agyatlan csűrhe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
politikaivelemenyek.eu/tarcali-emese-a-szabadsagom-jogan-level-orban-viktornak/
Nem írhatom azt, hogy tisztelt, mert nem tudom Önt tisztelni…nem is tegeződünk, mert azt ki kell érdemelni.Megszólítás nem szükséges, hiszen a protokoll Önnél úgysem számít, mint levélforma sem. Ön Magyarország sanyargatója, egy rettenetes diktátor, tudta?!
Ön többek között az államkasszát is kifosztotta, de minden más területen is kizárólag a saját anyagi haszonlesését támogatja. Ezt nem én mondom, hanem ezek tények.
Talán emlékszik még arra, amikor a magánnyugdíjpénztárat kiürítette…ezzel gyakorlatilag úgy vett el 3000 milliárd forintot az emberektől, hogy nem adott érte cserébe semmit. Ön ezt minek nevezné? Én lopásnak. Ezt követően elszabadult a pokol a szabad rablásban…na nem az állampolgárok körében, hanem kizárólag az Ön köreiben. Tudja, Simicska az Ön egyetemi cimborája, Tiborcz Pisti, aki nem más mint az Ön veje, továbbá gyerekkori barátja, a felcsúti gázszerelő Mészáros Lőrinc, és még egy-két tucat régi és új erkölcsileg mindenképpen nulla értékkel bíró garázda, mezei köztörvényes bűnöző…senki sem az utcáról esett be, minden tolvaj az Ön személyes barátja, vagy családtagja.

Ezt meg nem a Gyurcsány mondta de igaz !
gulyasgyula
@qxy: ...Örülök hogy leírtad hogy kell -kellet pénzt keresni , legalább látják a nálunk fiatalabbak hogy a pénz régen se a verebek hordták össze ..Meg hogy soha nem 8-órát dolgoztunk igaz előfordult hogy a Halászbástyán húzattam a cigánnyal a nótámat egy heti keresetem bánta de nem úr aki néha nem pazarol .Irigyünk meg mindig lesz de a munkát nem irigylik ..Azt írod keményen megdolgoztál ..Vissza gondolva nem is volt az olyan nehéz fiatalok erősek voltunk , egyet aludtunk és kezdtük előről .Nem baj csak egészség legyen a mozgást /munkát /abba ne hagyd mert akkor jön vég ..Jó egészséget kívánok neked és a kedves családodnak a további élethez ..
qxy
@gulyasgyula: Tudod, én is Éjszaka dolgoztam mint hentes, ( hűtőbe) Reggel irány apóssal, villanyt szerelni, Délután egy kis maszek, este hattól kilencig alvás és mehet ujjra. Kibírtuk? Ki. Volt egy nagy meló , telefon szerelés, 1 telefon, szerelése, 1200 Ft. két emberes. Minden nap be szereltem húszat. na meg a kis , " Mester úr nem lehetne a kis konyhába is ? kifizetem." " Hívtam a szomszéd gyereket . Egy héten kétszer jött csak, mert fáradt, Oké, nem baj. Vittem fel a fizetést,.- húúú de sok. ennek fele az enyém??? Ja, a fele. Itt a naptár gyerek és csak ennek a fele jár mert azt ketten szereltük. Na ki volt a szemét? Ma is ha haza mennék, találnék munkát ami sokat hoz. de három év és itt kint nyugállomány, bejárom a világot, horgászom és ennyi.Mert megérdemlem.
gulyasgyula
@qxy: ...Úgy legyen de ne csak horgász , járj uszodába .kocogj mert ha le állsz ennyi munka után minden nyavalya meg talál ..Hetente 2 délután kedd-péntek uszodába járok én is , más napokon vagy otthon dolgozok , vagy megyek a családi céggel , ..Több száz kilométert vezetek , több mint 60 helyre járunk az országba .Egyes berendezések időszakos műszaki ellenőrzését végezzük ..Nem rossz munka , inkább szellemi jól is fizet míg bírom csinálom ..Legalább tudok az unokáknak segíteni ..Már mind a kettőnek szép nagy háza van ..A horgászásba bele untam pár éve 50%-os társ tulajdonos voltam egy 26 HA halastó rendszernek de eladtam a részem , olyan befektetést keresetem ami munka nélkül is hozza a pénz ..Megtaláltam.. Kár hogy messze vagy szívesen találkoznék veled ..Na majd ha megérem hogy nyugdíjba mész még össze jöhet ..Addig is jó egészséget kívánok ..
qxy
@gulyasgyula: Nagyon kedves vagy meg fogadom. Tudod, sokan várják már hogy rá érjek. Otthon rendezvényeket is vállaltam. Nagyon szerettem csinálni El megyek, főzők sütök, ha ettek, zenélek nekik. Van kétnagy szintim, minden hozzá 4 x 400 watt. Itt kint is sör fesztekre hívnak. májusban is lesz egy lakodalom főzni kell, meg zenélni. Imádok " pezsegni én is . Mi.nden érdekel. Na majd ha haza megyek eccer csak össze futunk. egy kis csevejre. meg kis kerti partira.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.