„Abban a percben, amikor elkezdtünk összepakolni, azonnal elhagyta az aluljárót a 8 rendőr és az illegális árusok folytatták az árusítást” – írják a kispesti Határ úton történtekről. „ILYEN MÉG NEM VOLT!!! RENDŐRSORFAL ÁLLTA EL A KITELEPÜLÉSÜNKET a Határ úti aluljáróban. Ma a kitelepülésünk kezdetén két illegálisan áruló nőt igazoltatott 3 rendőr. Pár perc múlva megjelent még 5 rendőr. Látszólag a hölgyek adatait vették fel, de kb 1 óra múlva már roppant idegesítő volt, hogy 8 rendőr áll sorfalat a pultunk előtt. (...) Abban a percben, amikor elkezdtünk összepakolni, azonnal elhagyta az aluljárót a 8 rendőr és az illegális árusok folytatták az árusítást. ENNEK ELLENÉRE 128 darab aláírást gyűjtöttünk mi és Nagy Sanyi a feleségével Erzsikével még hozott 31 db aláírást. Így összesen 609 aláírásnál tartunk.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Mert tombol a demokrácia, a pintérséget használják fel fenyegetéstként a tetvek és a szutyok törpe kajmán!
nezelodo
Még szerencse, hogy az árusok között nem volt ott a zöld dossziés ex NAV-os, mert akkor még tán a Sorost is le tudták volna tartóztatni, aki a háttérből irányítja! Felemelő látvány lett volna, amikor a bilincsbe vert pénzember közellenséghez járulva sorban visszaadja a fél fidesz kormány a diplomáját!
nevemnick
Együtt védték az Együttet.
Nehogy lerombolják a standot.
Mi ebben a probléma?
Na ugye...
:D
1magyar
Mennyire akarja a nép ezt az olimpiát jól mutatja,hogy minden eszközzel megakadályozzák a kinyilvánítását az ellene folyó aláírásgyűjtésnek.
Jobb lenne ha tüntetésekkel mennénk, mint Romániában?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.