Olyan híreket olvasott, miszerint a párt homofób lenne, de ez nem igaz - közölte Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője. Azzal az általuk támogatott kezdeményezéssel kapcsolatban mondta ezt, amely az EU-ban gyakorlatilag kimondatná, hogy a házasság egy nő és egy férfi között köttetik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nem hát...ti álkeresztény illibsi pedofil megélhetési szarjankók vagytok.
Hellcat
Nem hát...ti álkeresztény illibsi pedofil megélhetési szarjankók vagytok.
Aki Én
Öreg kretén, meséld már el, akkor kitől is kell megvédeni a gyerekeinket?
Basszus... hát pont tőletek, beteg pedofil banda.
dr. prédikátor
Nem hát csak hülye degenerált faszok vagytok!!!
Eladott Ország
"Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője odáig fajult, hogy szerinte „a fogyasztói szemlélet
képviselői” kampányolnak az üzletek nyitva tartása mellett. Az a Harrach Péter, aki röhögve teszi zsebre a nyugdíját és a képviselői tiszteletdíját (ezt a megnevezést igen sebesen meg kellene szerintem változtatni, mert tiszteletről nincsen szó), miközben ezt egy pedagógus, orvos nem teheti meg. Harrach Péternek azonban ez jár. Na, nem üzleti szemlélet vezeti ezt a drágajó embert, amikor mindkét bevételt természetesen elteszi, hanem a végtelen hazaszeretet, önzetlenség és az a hit, hogy ő feltétlenül jobb, több, különb mindenki másnál.
Egyedül Harrach Péter juttatásából legalább hat ápolói státuszt lehetne létesíteni abban az idősotthonban, ahol 60 gondozottra (ebből a fele súlyosan demens) összesen 3 ápoló jut, máris értelmes dologra fordítanánk azt a pénzt, nem erre a műkeresztény ,pofátlan ,szarevő mocsokra.
simmering73
Homofóbok? Ki az a hülye aki ilyet állít rólatok? Ti mocskos pedofilok vagytok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.