Amikor a pénzmosás és terrorszervezetek finanszírozása miatt körözött szaúdi olajmilliárdos, Ghaith Pharaon 2014 őszén Bejrútban schengeni vízumhoz folyamodott, hogy Magyarországra jöjjön, az illetékesek tudták, hogy Orbán Viktorral találkozik majd. Pharaon már az első, rövid időtartamra érvényes C típusú vízumkérelembe is beleírta a miniszterelnökkel tervezett találkozót, és ő, valamint a találkozót szervező Zaid Naffa is felhívta erre a magyar hatóságok figyelmét. Ezt állítja az Indexnek Demeter Márta országgyűlési képviselő, akinek lehetősége volt betekintenie Pharaon vízumigénylésével kapcsolatos adatokba a Külgazdasági- és Külügyminisztériumban.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ismét tökön rúgták a hazudozó kajmánt! A "Nagy Migránsoktól Megmentő" kertek alatt utat engedett a terroristáknak! Mocskos hazaáruló!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Mirabilis: Hagyd azok al vannak magukban mint az egyke gyerek a járókában)))))))))))
Grafix69
Bírtam Kósa Lala megszólalását : azt írta be a vízumába ,hogy Orbánnal találkozik , hát az nem jelent semmit :))))))))))))) Persze kurva nagy mákjuk van ,hogy meghalt azóta.
papa.49
@Mirabilis: Ezzel az ,,operett ellenzékkel,, biztos nem, vigyáznak nagyon nehogy véletlen ők kerüljenek hatalomra, nekik nagyon jó a fizetés, nincs felelősség, elüldögélnek a meleg ,,nagy hodályban,, !!!
karma1
@Grafix69: Nyugodj meg, pharaon csak papiron halt meg. Nem temetese volt, hanem megemlekes rola abban a puccos szallodaban, jo messze a magyaroktol (ugy ertem, a kivancsi magyaroktol, akik esetleg szemelyesen is megneztek volna okegyelmet).
pharaon koszoni szepen, el es jol van.
Mar csak azt varom, hogy ki es mikor fogja ot leleplezni...
eugen4402
Ahol "egy, csak egy legény van talpon a vidéken", ott ő hozza a döntéseket...
Ő így látta jónak, tehát köpött a világ és a mi véleményünkre. Meghívta. Beengedte, és szabad mozgásáról is intézkedett. Biztos megvolt rá az oka.
Az azeri baltás Mészáros karrierjét sem akadályozta meg, biztos megvolt annak is az oka... Ebek vagyunk csupán, és ebugatás nem hangzik a Mennyországba.
papa.49
@Mirabilis: Jó kérdés de őszintén ,,fingom sincs róla,, nincs olyan ember, olyan csapat akire nyugodtam adhatnám a szavazatomat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.