Amerikai állampolgár szeretne lenni, de ehhez egy időre az USA-ba kell költöznie. Andy Vajnával távházasságban élnek majd.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Hellcat: 9:29 Valószinüleg igazad van. Engem csak az dühit mérhetetlenül, hogy "üzletasszonyként" tüntetik fel őt is, mint Sarka Katát... közben egy turóst!
Hellcat
@eszegfu: Az aranyásás kemény munka... ;)
eszegfu
@Hellcat: A szavam is elakadt... be kell látnom tényleg "kemény munka".:)
Hellcat
@eszegfu: Kemény gyomor kellhet ahhoz, hogy olyan ember faszát szopkodja akivel csak a pénze miatt van...pláne ha még öreg is...Meg ha esetleg borul itthon a bili és a pockot kibelezik a felkelők akkor nagyon jól fog jönni az amcsi állampolgárság.
eszegfu
@Hellcat: Igazából elsősorban az ejtett gondolkodóba, hogy itthon mindenük megvan, "gazdagként" magánrepülővel repked ide-oda, meg luxus hajó...Amikor Amerikában van, ott ő/ők egy porszemek, egyáltalán nem tartoznak a gazdagok közé, szerintem még át is néznek rajtuk ... akkor mire kellhet neki az amerikai állampolgárság... hát persze, hogy "előre menekül"!
Hellcat
@eszegfu: A pocok 1x már elhúzta a csíkot mikor beütött itthon a baj...Simán megteszi még1x ha arra kerül a sor. Csak most már vinné a kurváját meg a pénzét is gondolom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.